Θρίλερ στο Περιστέρι – Ποιοι έστησαν ενέδρα στον 32χρονο πρώην πυγμάχο;

19:19 15/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Το τι κρύβεται πίσω από την επίθεση που έγινε το απόγευμα στο Περιστέρι σε έναν δρόμο γεμάτο κόσμο με θύμα έναν 32χρονο εξετάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες, ο 32χρονος πρώην πυγμάχος είχε μεταβεί σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου για να πληρώσει μια δόση. Την ώρα που έφτανε στο σημείο ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και βγήκαν δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδηρογροθιά

στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και στο πόδι.

Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Αμέσως έσπευσε κοντά του ο ιδιοκτήτης της μάνδρας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δύο προσαγωγές και η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν δύο άτομα στην Ασφάλεια και εξετάζεται αν έχουν σχέση με το περιστατικό…

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες έγινε αντιληπτό πως βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να τους προσαγάγουν, ενώ στο όχημα υπήρχε κι ένας τρίτος, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο προσαχθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας στην περιοχή του Πειραιά και όλα τα στοιχεία ελέγχονται εξονυχιστικά.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

 

To άρθρο Θρίλερ στο Περιστέρι – Ποιοι έστησαν ενέδρα στον 32χρονο πρώην πυγμάχο; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα