Τη διαδρομή του μαύρου χρήματος ψάχνουν οι Αρχές για τον Youtuber «Αρχηγό» που εκμεταλλευόταν ΑμΕΑ

11:43 8/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ψάχνουν τη διαδρομή του μαύρου χρήματος, προκειμένου να φτάσουν στους πελάτες του youtuber «Αρχηγού», του 35χρονου συλληφθέντα που μέσω του TikTok έστηνε αρρωστημένες εκπομπές με πρωταγωνιστές ΑμΕΑ και εκατοντάδες χρήστες πλήρωναν για να βλέπουν τις εξευτελιστικές σκηνές. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα της Αστυνομίας και μάλιστα είναι θέμα ημερών να κληθούν για να δώσουν εξηγήσεις τα πρώτα άτομα για τον Youtuber που εκμεταλλευόταν ΑμΕΑ.

Σύμφωνα

με απόλυτα έγκυρές πληροφορίες ο «Αρχηγός» λάμβανε περίπου 2.500 ευρώ το μήνα από τη Google για τα βίντεο που ανέβαζε, ενώ είναι απίστευτος ο αριθμός των ακολούθων που είχε.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στην περίπτωση του «ανταγωνιστή» του με το όνομα «Λευτέρης» που είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο και προφυλακίστηκε βρέθηκαν από την έρευνα των αρχών σε λογαριασμούς του 100.000 ευρώ, ενώ ασκήθηκαν διώξεις και σε 20 πελάτες του.

Χρήστες του διαδικτύου πλήρωναν για να βλέπουν τα βίντεο με ΑμΕΑ που ανέβαζε στο κανάλι του στο YouTube.

To άρθρο Τη διαδρομή του μαύρου χρήματος ψάχνουν οι Αρχές για τον Youtuber «Αρχηγό» που εκμεταλλευόταν ΑμΕΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρχές, Youtuber Αρχηγό, ΑμΕΑ,arches, Youtuber archigo, amea