Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

08:20 22/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τον Ήλιο να κινείται στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αποκτάς έναν πιο συγκεντρωμένο αλλά και χαλαρό ρυθμό. Είσαι πιο χαρούμενη όταν ασχολείσαι με τις οικιακές δουλειές και περιβάλλεσαι από οικεία πρόσωπα. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνεσαι παραγκωνισμένη. Νιώθεις πως δεν γίνεσαι απόλυτα κατανοητή από τους γύρω σου. Αλλά αν εργαστείς λιγάκι πιο σκληρά θα δημιουργήσεις

ειρήνη με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον ίδιο τομέα μπορεί να αναθεωρήσεις πρόσφατες κινήσεις, σχέσεις και γεγονότα ενώ την ίδια στιγμή έρχεσαι σε πιο στενή επαφή με αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις.

Δίδυμοι: Η μετακόμιση του Ήλιου στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις συνδέσεις. Είναι πιθανό να κάνεις περισσότερες δουλειές απ’ ότι συνήθως, να εξασκήσεις κορμί και πνεύμα περισσότερο και να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους πιο πολύ.

Ωστόσο η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα κάνοντας το σήμερα και το αύριο να μοιάζουν ελαφρώς μπερδεμένα. Αυτός ο κύκλος είναι τελικά καλός για να έρθεις σε στενότερη επαφή με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις αξίες σου.

Καρκίνος: Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα. Τα χρήματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο αργότερα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει 6 εβδομάδες, καλό θα είναι να αναθεωρήσεις το παρελθόν, για να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις αξίες σου.

Βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά τώρα, ειδικά ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και τις κοινωνικές σχέσεις.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου. Μια περίεργη διέλευση τονίζει προβλήματα που σχετίζονται με φόβους προδοσίας, ζήλια ή δυσαρέσκεια. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του με τον Πλούτωνα και οι ανάγκες σου φαίνονται μεγαλύτερες.

Οι πιέσεις για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να είναι τεράστιες, ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά και σωματικά. Η επιρροή Ερμή – Χείρωνα επίσης στο παιχνίδι, ενθαρρύνει τον οραματισμό λύσεων και την ανάπτυξη στρατηγικών.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάββατο 22 Ιουλίου 2023,savvato 22 iouliou 2023