Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

06:31 26/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα θα διαπιστώσεις ότι η ενέργεια της ημέρας ρέει ομαλά με τη θεμελιώδη φύση σου. Οι ερωτικές σχέσεις λαμβάνουν μια έκρηξη ζεστής ενέργειας. Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει έλεγχος

της πραγματικότητας.

Αν και αποθαρρυντικό μπορεί να σε παρακινήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου και να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες που έχεις παραβλέψει. Τελικά αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Είτε νιώθεις λίγο παραγκωνισμένη είτε βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση για το αν πρέπει να πειθαρχήσεις ή να περιορίσεις κάποιον, μεγαλώνεις και ωριμάζεις στη διαδικασία.

Δίδυμοι: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα αναζητάς μια πραγματική σύνδεση με κάποιον ή ένα έργο. Ελκύεσαι από συναρπαστικές, ολοζώντανες δραστηριότητες. Αυτή η διήμερη διέλευση είναι ευεργετική, καθώς μπορείς να μάθεις πολλά για το εαυτό σου και τους άλλους μέσω της παρατήρησης.

Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και είναι απαραίτητη μια νέα, πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ώθηση για να ακολουθήσεις τους κανόνες και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά λαχταράς επίσης χρόνο για την οικογένεια και το σπίτι.

Καρκίνος: Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, φέρνοντας σου μια πιο κοινωνική διάθεση ή μια διάθεση στην οποία θα προτιμούσες να μοιραστείς τις ιδέες ή τις δραστηριότητες σου με κάποιον.

Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος έρχεται στην ετήσια αντίθεση του με τον Κρόνο δείχνοντας ένα εμπόδιο ή έναν έλεγχο πραγματικότητας και φέτος εξαπλώνεται στους τομείς της επικοινωνίας και διέλευσης σου. Εάν έχεις αφήσει κάτι, παραμελήσει μια ευθύνη ή μια αποστολή, μπορεί τώρα να επανέλθει στην προσοχή σου ίσως με κάποιες μικρές συνέπειες.

Λέων: Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και η εστίαση σε καθημερινές ρουτίνες ή λεπτομέρειες μπορεί να είναι παρήγορη. Το να φροντίζεις τις δουλειές ή τις μικροδουλειές μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την πίεση του να σκέφτεσαι υπερβολικά άλλους τομείς της ζωής σου.

Έχεις την τάση να κάνεις τα πάντα για να υποστηρίξεις ή να βοηθήσεις άλλους. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια οικονομική πραγματικότητα ή μια πραγματικότητα σχέσεων πριν προχωρήσεις. Κάποιος μπορεί να αποδοκιμάζει ή να είναι λιγότερο συμπαθητικός ή μπορεί να χρειαστεί να χαράξεις κάποια όρια.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα