Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

06:40 22/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη σήμερα περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο δημιουργώντας ένα κλίμα σαφήνειας και ορατότητας. Παρόλα αυτά μικρές απογοητεύσεις από μια σχέση μπορεί να εμφανιστούν με μικρούς αλλά ενοχλητικούς τρόπους. Μπορεί να είσαι αμυντική έως και επιθετική όμως αυτό θα οδηγήσει σε ένταση. Εκμεταλλεύσου σωστά την ενέργεια με τον αγαπημένο σου και μην δημιουργείς έξτρα ένταση. Εσύ που είσαι μόνη,

πιθανά να νιώσεις μια απογοήτευση από μια πρόσφατη γνωριμία.

Ταύρος: Σήμερα και αύριο το συναίσθημα είναι λίγο δύσκολο να λειτουργήσει, για αυτό προτίμησε να χειριστείς τις υποθέσεις ή και τα συναισθήματά σου με ρεαλισμό. Χρηματικά θέματα πιθανά να σε απασχολήσουν. Ακόμα κι έτσι οι εργασιακές φιλοδοξίες σου αναδεύονται και κάποιες πτυχές μπορούν να σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Μην γίνεσαι τόσο υποχωρητική με τον αγαπημένο σου γιατί τον κακομαθαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι εύκολα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και νιώθεις πραγματικά την ανάγκη αποσυμπίεσης από πιεστικές καταστάσεις. Υπάρχει κάποια ένταση γύρω σου και οι αντιπαραθέσεις τείνουν να είναι άκαρπες. Τόλμησε να εκφράσεις και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά χωρίς πολλά λόγια και συζητήσεις. Είσαι λίγο απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον παρουσιάζονται ιδανικές ευκαιρίες.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον 10ο ηλιακό σου οίκο και σε διακρίνει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα. Είναι πιθανό επίσης να κάνεις ένα check in στους κανόνες ή τους δικούς σου στόχους οι οποίοι με τη σειρά τους μπορεί να σε παρακινήσουν να πιέσεις κάποιες καταστάσεις περισσότερο. Κάτι αναμοχλεύεται μέσα σου που είναι δύσκολο να εντοπιστεί για αυτό και νιώθεις μια ένταση να επικρατεί γύρω σου. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις άδικα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι απόμακρη συναισθηματικά και λίγο αποστασιοποιημένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα