Το δολοφονικό βλέμμα ομήρου σε τρομοκράτη της Χαμάς κατά την απελευθέρωσή της - «Τι γενναία γυναίκα»

10:31 30/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η περιπέτεια της ομηρίας από την Χαμάς για την 36χρονη Ριμόν Κιρστ πήρε τέλος, ωστόσο, η δολοφονική ματιά που έριξε σε ένοπλο της τρομοκρατικής οργάνωσης την ώρα που την άφηναν ελεύθερη σχολιάστηκε από τους Ισραηλινούς.

Η 36χρονη όμηρος σε βίντεο που κυκλοφορεί κοίταξε χωρίς φόβο τον ένοπλο της Χαμάς την στιγμή της απελευθέρωσης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για δολοφονικό βλέμμα.

Η Ριμόν Κιρστ στη συνέχεια έπιασε από τον ώμο μια επίσης όμηρο και κατευθύνθηκαν προς τα αυτοκίνητα του Ερυθρού Σταυρού.

 

dir="ltr" lang="en">How much of a hero is Rimon Kirsht?
In Hamas’ captivity, she was with her partner. When terrorists came to her yesterday before she was released, she wouldn’t agree to be released without him until they forced her.

During the moments they were transferred to the Red Cross, she… pic.twitter.com/281kyL7yme

— יוסף חדאד – Yoseph Haddad (@YosephHaddad) November 29, 2023

«Τι γενναία γυναίκα» και «τι βλέμμα έριξε η Ρίμον Κιρστ στον τρομοκράτη της Χαμάς» ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Χ.

 

What a brave woman!

Rimon Kirsht, who was released from captivity in Gaza, gives the terrorists a fearless look right in their eyes. pic.twitter.com/6HJWFpOJH9

— Hananya Naftali (@HananyaNaftali) November 29, 2023

To άρθρο Το δολοφονικό βλέμμα ομήρου σε τρομοκράτη της Χαμάς κατά την απελευθέρωσή της - «Τι γενναία γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Χαμάς, - Τι,chamas, - ti