Το Κυνήγι Θησαυρού επιστρέφει και φέτος τις απόκριες στο δήμο Μετεώρων

16:40 5/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Και φέτος τις αποκριές, για 12η χρονιά, επιστρέφει το περίφημο Κυνήγι Θησαυρού, το οποίο διοργανώνουν ο δήμος Μετεώρων και το Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σταγών».

Η δημοτική αρχή Μετεώρων με το μήνυμα: «Ετοιμαστείτε για την ανακάλυψη της περιπέτειας!» καλεί τον κόσμο τις φετινές αποκριές να λάβει μέρος στο μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού Μετεώρων 2024 καθώς και το Παιδικό Κυνήγι «Υπόθεση Μυστηρίου», με το σύνθημα «Ανακαλύψτε τα σημάδια,

λύστε τους γρίφους, ξεπεράστε τις δοκιμασίες και θα βρείτε τον θησαυρό».

Με αφετηρία την κεντρική πλατεία «Ρήγα Φεραίου» της Καλαμπάκας και τελικό προορισμό…τον θησαυρό που κρύβει πλούσια δώρα, όλοι οι δρόμοι της πόλης έχουν και από κάποιο γρίφο. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Δήμος υπόσχεται πως μέσα από αυτή τη μοναδική εμπειρία θα κερδίσει τις καρδιές του κόσμου και θα τους δημιουργήσει μία συναρπαστική αίσθηση της επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφτείτε στο www.epistagon.gr

«Και αφού βρεθεί ο μεγάλος θησαυρός μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια μεγάλη παρέα σε μια ανεπανάληπτη μουσική συναυλία με τα «Κίτρινα Ποδήλατα». Το εντυπωσιακό live-rock συγκρότημα προσκαλεί σε μία επικοινωνιακή, δυναμική συναυλιακή βραδιά, όλους όσοι πραγματικά πιστεύουν πως… μουσική, χαμόγελο και ζωηρά- “ανοιχτά” μηνύματα μπορούν να δυναμώσουν την πίστη μας για μια φωτεινή επόμενη ημέρα», αναφέρει η δημοτική αρχή και καταλήγει:

«Ζήστε φέτος μοναδικές στιγμές στα Μετέωρα… Ο Δήμος Μετεώρων είναι έτοιμος μέσα από ένα πλούσιο …μπουκέτο εκδηλώσεων χαράς, διασκέδασης και ξεφαντώματος να υποδεχτεί τους επισκέπτες και τους ντόπιους ώστε όλοι μαζί να νιώσουν και πάλι παιδιά…».

To άρθρο Το Κυνήγι Θησαυρού επιστρέφει και φέτος τις απόκριες στο δήμο Μετεώρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυνήγι Θησαυρού, Μετεώρων,kynigi thisavrou, meteoron