Το παρόν και το μέλλον στα δάπεδα γηπέδων έχει ονοματεπώνυμο

12:52 24/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί πόσο ωραία είναι τα νέα ταρτάν στα σχολεία. Αυτά που μάλλον δεν είχατε εσείς όταν μεγαλώνατε… 

Τώρα, τα ταρτάν στα σχολικά προαύλια, εκτός από μαλακά για να απορροφούν κραδασμούς και κυρίως πτώσεις, είναι και χρωματιστά. Και αυτό τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά. 

Πώς… προκύπτουν; Από το TARTAN SYSTEM, της COSMOCHROME!

H εταιρία COSMOCHROME

είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων εδώ και μισό αιώνα!

Ειδικεύεται στην παραγωγή όλης της γκάμας οικοδομικών χρωμάτων: από πλαστικά, ακρυλικά, ριπολίνες και βερνίκια έως βιομηχανικά, οικολογικά και δομικά υλικά.

Tα προϊόντα είναι εναρμονισμένα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2004/42/ΕΚ για τον περιορισμό των εκπομπών των πτητικών οργανικών ενώσεων (ΠΟΕ ή Volatile Organic Compound VOC) και πιστοποιημένα με ISO 9001, που διασφαλίζει την ποιότητα και τη βέλτιστη απόδοση σε όλα τα στάδια του προϊόντος, και ISO 14001 για την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της εταιρείας.

Mια ελληνική επιχείρηση με όραμα, που αφουγκράζεται τις ανάγκες των αγοραστών (είτε είναι επαγγελματίες είτε ιδιώτες) με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τη συνέπεια, την τεχνοχνωσία και το σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον.

Χάρη σ’αυτό, το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας έχει εμπλουτιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια με προϊόντα καινοτόμα και πρωτοποριακά όπως το TARTAN SYSTEM για τη βαφή και συντήρηση των αθλητικών δαπέδων.

Πρόκειται για ένα σύστημα κατάλληλο για γήπεδα: μπάσκετ, τένις, βόλευ, χάντμπολ και χώρους άθλησης που:

Παρέχει εξαιρετική απόδοση παιχνιδιού (πυκνή υφή & ζωηρά χρώματα)Εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση (anti slip)Απορροφά τους κραδασμούςΒοηθά την αναπήδηση της μπάλαςΕγγυάται υψηλή αντοχή σε αντίξοες συνθήκες

Το TARTAN SYSTEM καλύπτει όλο το φάσμα των προϊόντων από την αρχική εφαρμογή στην επιφάνεια έως την τελική επίστρωση και διαγράμμιση, με προϊόντα όπως: SBR Restore, Fixer Ibrido, Asphalt Cement, Middle Latex, Middle Cushion, Tartan Acryl, Final 4 Finish, Flex Line Marker.

Αναγνωρίζοντας πως το παιχνίδι ξεκινά από το έδαφος, έχουν αναπτυχθεί διαφορετικές λύσεις που προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη και χώρο.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως η εταιρία έχει αποκτήσει και πιστοποιήσεις ITF από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (International Tennis Federation).

Η COSMOCHROME δεσμεύεται να δίνει χρώμα στα όνειρά μας με υπευθυνότητα και συνέπεια και να αποτελεί σημείο αναφοράς για την παροχή ποιοτικών λύσεων που ξεπερνούν τις προσδοκίες των αγοραστών!

To άρθρο Το παρόν και το μέλλον στα δάπεδα γηπέδων έχει ονοματεπώνυμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το παρόν και το μέλλον στα δάπεδα γηπέδων έχει ονοματεπώνυμο,