Τον πυροβόλησε μετά από άγριο καυγά και ζει επειδή αστόχησε - Τρόμος στο Λασίθι της Κρήτης

10:04 31/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι αστυνομικοί στην Κρήτη προχώρησαν στη σύλληψη του άντρα που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν ηλικιωμένο στο Λασίθι...

Αυτή τη φορά ο καυγάς τους, στην Κρήτη και το Λασίθι ήταν αιματηρός. Όπως κατήγγειλε ηλικιωμένος, εξακολουθεί να ζει επειδή οι σφαίρες δεν βρήκαν τον στόχο τους. Κατονόμασε ως δράστη έναν

38χρονο που λίγο αργότερα συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Οι κτηματικές διαφορές δράστη και θύματος, ήταν όπως φαίνεται κοινό μυστικό στην τοπική κοινωνία, αλλά ελάχιστοι έβαζαν στο μυαλό τους, τα όσα επρόκειτο να συμβούν.

Έναν 38χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο Λασίθι για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου, με τον οποίο φέρεται να έχει κτηματικές διαφορές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του μετά από καταγγελία του 78χρονου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 78χρονος στις 30 Οκτωβρίου κατήγγειλε πως την προηγούμενη ημέρα, έξω από την αγροτική κατοικία που διατηρεί στην περιοχή της Κριτσάς, στο δήμο Αγίου Νικολάου, συναντήθηκε με τον 38χρονο, με τον οποίο τους χωρίζουν κτηματικές διαφορές.

Όπως ο ηλικιωμένος κατέθεσε, ο 38χρονος πυροβόλησε εναντίον του με σκοπό να του κάνει κακό, όμως δεν τον πέτυχε.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 38χρονο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρήκαν ένα περίστροφο και δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

To άρθρο Τον πυροβόλησε μετά από άγριο καυγά και ζει επειδή αστόχησε - Τρόμος στο Λασίθι της Κρήτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα