Τουλάχιστον 280 νεκροί και 900 τραυματίες ο προσωρινός απολογισμός της σύγκρουσης τρένων στην Ινδία

07:19 3/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε τουλάχιστον 280 ανέρχονται οι νεκροί και περίπου σε 900 οι τραυματίες από τη σύγκρουση δύο επιβατικών τρένων χθες Παρασκευή (2.6.2023) στο κρατίδιο Οντίσα της ανατολικής Ινδίας, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας Σουντάνσου Σαράνγκι.

Ο τελικός απολογισμός των νεκρών και των τραυματιών ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς η επιχείρηση των συνεργείων διάσωσης της Ινδίας στον τόπο της τραγωδίας βρίσκεται σε εξέλιξη όλη νύχτα. Αρχικά, ο αριθμός ήταν πολύ μικρότερος, ωστόσο οι φόβοι για αύξηση του τραγικού απολογισμού

υπήρχαν εξ αρχής από τους αξιωματούχους.

Το Κορομαντέλ Εξπρές, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κολκάτα στο Τσενάι, συγκρούστηκε με μια άλλη επιβατική αμαξοστοιχία, το Χόουραχ Σουπερφάστ Εξπρές, κοντά στο Μπαλασόρ, σύμφωνα με στελέχη των σιδηροδρόμων.

Το δεύτερο τρένο εκτροχιάστηκε και τα βαγόνια του μπλέχτηκαν με τα συντρίμμια του πρώτου, σύμφωνα με τη σιδηροδρομική εταιρεία South Eastern Railway.

Στα πλάνα από το σημείο της καταστροφής διακρίνονται οι διασώστες που προσπαθούν να σκαρφαλώσουν στα συντρίμμια του ενός τρένου, αναζητώντας εγκλωβισμένους επιζώντες.

#India/#Odisha Triple #TrainDerailment: At least 70 people died and 350 were injured on Friday (June 2) #CoromandelExpress #BahanagaBazar #Chennai #Shalimar #Kolkata #video@DailyWorld24 pic.twitter.com/gJQbo9DV2h

Abyss Chronicles (@chroniclesabyss) June 2, 2023

Πηγή: ΑΠΕΜΠΕ / Φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Τουλάχιστον 280 νεκροί και 900 τραυματίες ο προσωρινός απολογισμός της σύγκρουσης τρένων στην Ινδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουλάχιστον 280, 900, Ινδία,toulachiston 280, 900, india