Τρεις προτάσεις για διήμερη εκδρομή κοντά στην Αθήνα

07:01 15/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Αν θες να οργανώσεις μια διήμερη εκδρομή κοντά στην Αθήνα, έστω και την τελευταία στιγμή, οι επιλογές είναι πολλές. Μια απόδραση από τους ρυθμούς της πόλης δε θα σου φτιάξει απλά τη διάθεση, αλλά θα σου προσφέρει στιγμές που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη.

Τι χρειάζεσαι; Χρόνο, διάθεση, παρέα και ένα αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις όλο το πακέτο για ταξίδια, ελκυστικοί προορισμοί είναι εκεί, και σε περιμένουν – είτε ψάχνεις ορεινά

και λίμνες, είτε είσαι φανατικός λάτρης της θάλασσας. Ακολουθούν τρεις προτάσεις για ένα weekend κοντά στην Αθήνα.

Μαίναλο: Ένας προορισμός που θα αγαπήσεις είτε τις φθινοπωρινές, είτε τις χειμωνιάτικες αποδράσεις σου. Το Μαίναλο και τα χωριά του σε περιμένουν για ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό σαββατοκύριακο προσφέροντάς σου απλόχερα τη φύση αλλά και το υψηλό επίπεδο παροχών στα καταλύματα και τα καταστήματα εστίασης.

Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις σε ποιο χωριό του Μαινάλου να έχεις τη βάση σου αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το Μαίναλο δεν είναι ο προορισμός που θα επιλέξεις για μία και μοναδική φορά.

Αν βρίσκεσαι πρώτη φορά στην περιοχή, σου προτείνουμε να επιλέξεις Δημητσάνα ή Βυτίνα και να γνωρίσεις για αρχή αυτά τα δύο πανέμορφα και γραφικά χωριά.

Η Δημητσάνα, το ορεινό στολίδι που σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή και είναι ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα παραδοσιακά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας.

Στα πολύ θετικά της Δημητσάνας είναι ότι αποτελεί προορισμό για πολλά και διαφορετικά είδη διακοπών. Οπότε το σίγουρο είναι ότι δε θα σε απογοητεύσει.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

To άρθρο Τρεις προτάσεις για διήμερη εκδρομή κοντά στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Αθήνα,treis, athina