Τροχός της τύχης: Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, πήρε 7.550€ και αυτοκίνητο στο τελευταίο δευτερόλεπτο

11:56 7/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτη εξέλιξη στον Τροχό της Τύχης, με μια παίκτρια να απαντά σωστά στο 80% των γρίφων και να κερδίζει 7.550 ευρώ αλλά και το αυτοκίνητο!

Η παίκτρια από τη Θεσσαλονίκη έδειξε από τα πρώτα λεπτά της συμμετοχής της στον Τροχό της Τύχης ότι δεν είναι… τυχαία.

Έλυσε άνετα τον πρώτο γρίφο και συνέχισε δυναμικά στον δεύτερο, όπου συγκέντρωσε μεγάλα ποσά, αλλά και το μπαλάντερ και κατάφερε να λύσει τον γρίφο χωρίς να αφήσει κανέναν από τους συμπαίκτες της να παίξει!

Λύνοντας τρεις

συνεχόμενους γρίφους ξεπέρασε τα 2.000€ ήδη από την πρώτη φάση του παιχνιδιού. Το φαινόμενο Άνια, όπως τη χαρακτήρισε ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, έλυσε τη δεύτερη λεξομαχία, συνέχισε στον τέταρτο γύρο του παιχνιδιού και ακάθεκτη έλυσε και αυτό τον γρίφο!

Η παίκτρια αστόχησε σε γράμμα στον πέμπτο γύρο και αυτός ήταν ο μόνος γρίφος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού που δεν έλυσε.

Η Άνια ολοκλήρωσε με επιτυχία και τον έκτο γύρο, χάρη στην τύχη της αλλά και στην ατυχία των συμπαικτών της, Αδάμ και Μαρίας. Η Μαρία είχε την ευκαιρία να λύσει τον έβδομο γρίφο, αλλά την έχασε και η Άνια τον έλυσε και αυτόν πηγαίνοντας στον όγδοο γύρο bonus, έχοντας συγκεντρώσει το ποσό των 3.425€!

Εκεί, σήκωσε τη φέτα του Τροχού με το θαυμαστικό, παίρνει το τζάκ-ποτ και ξεπερνά τις 7.000€!

Αφού έλυσε τον γρίφο, πήγε στον τελικό με 7.550€, ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης στον Τροχό της Τύχης.

Στον τελικό η Άνια πρόλαβε και έλυσε τον γρίφο «ράψιμο- ξήλωμα» λίγο πριν τη λήξη του χρόνου και κέρδισε εκτός από το ποσό των 7.550€ και το μεγάλο δώρο του «Τροχού της Τύχης», το αυτοκίνητο Jeep Renagade e-Hybrid!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας!

 

Ο Τροχός της Τύχης: Δευτέρα με Κυριακή στις 18:30 στο Star.

To άρθρο Τροχός της τύχης: Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα, πήρε 7.550€ και αυτοκίνητο στο τελευταίο δευτερόλεπτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχός, Τίναξε, 7 550€,trochos, tinaxe, 7 550€