Νέες «φωνές» της ΑΕΚ για το VAR: «Δεν είναι τρολάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν στο ακυρωθέν γκολ του Ελίασον»

10:50 5/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, διαμαρτύρεται για τον τρόπο που τοποθετήθηκαν από το VAR οι γραμμές, στο ακυρωθέν γκολ του Ελίασον, απέναντι στην Κηφισιά.

Η ΑΕΚ ήταν άστοχη κόντρα στην Κηφισιά και το.. πλήρωσε, μένοντας στο 1-1 μέσα στην Καισαριανή. Την ίδια στιγμή, οι φιλοξενούμενοι

διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις των Φωτιά (VAR) και Τσαγκαράκη (ρέφερι) για χέρι του Τετέι στη φάση της ισοφάρισης, αλλά και για πέναλτι πάνω στον Λιβάι Γκαρσία στο 88′ (ακριβώς πριν το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ), αλλά και για που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Την ίδια στιγμή, ο Τάσος Τσατάλης, στέκεται σε μια φάση που έγινε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, στο ακυρωθέν γκολ του Ελίασον -μέσω VAR- για οφσάιντ. Ο

υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναρωτιέται με ποιον τρόπο έβαλαν τις γραμμές ο AVAR Βεργέτης και ο VARίστας Φωτιάς.

«Όταν μου ήρθε το στιγμιότυπο σε μήνυμα, νόμιζα πως είναι troll. Αλλά δεν είναι. Μπήκα πάλι στην μετάδοση της Cosmote κι όντως αυτές είναι οι γραμμές που μπήκαν στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε και η φωτογραφία είναι από την μετάδοση του αγώνα αυτούσια. Μπορεί ο καθένας να μπει στο Youtube και να το δει. Επαναλαμβάνω όσο και να φαίνεται απίστευτο: Δεν είναι trollάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν από τον κ. Βεργέτη Δημήτρη (AVAR), παρουσία του κ. Φωτιά Βασίλη (VAR). Ελλήνων διαιτητών Super League…» αναφέρει στην ανάρτησή του.

To άρθρο Νέες «φωνές» της ΑΕΚ για το VAR: «Δεν είναι τρολάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν στο ακυρωθέν γκολ του Ελίασον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα