Τσιτσιπάς και Σάκκαρη εντυπωσιάζουν και ανεβαίνουν στην παγκόσμια κατάταξη

11:21 5/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιούν σπουδαίες εμφανίσεις σε Μεξικό και Ουάσινγκτον, με τους δύο τενίστες να ανεβαίνουν στην παγκόσμια κατάταξη πριν το US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσιάζει στο Λος Κάμπος, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα μονομαχήσει με τον Άλεξ Ντε Μινόρ για την κούπα.

Μετά την άνετη νίκη στον ημιτελικό με τον Τσόριτς, ο Έλληνας τενίστας εξασφάλισε την άνοδο μιας θέσης στο ranking. Αυτό σημαίνει

ότι τη Δευτέρα (7/8) θα εκτοπίσει τον Κάσπερ Ρουντ και θα επιστρέψει στο Νο.4 του κόσμου, γεγονός πολύ σημαντικό για την κλήρωση του US Open που ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Άνοδος και για τη Μαρία Σάκκαρη

Πέρα από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ανοδική πορεία έχει και η Μαρία Σάκκαρη. Μετά την άνετη νίκη της επί της Κις, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ανεβαίνει στο No.8 της παγκόσμιας κατάταξης, ό,τι και αν κάνει σήμερα στα ημιτελικά του Citi Open κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα.

Μπορεί, μάλιστα, να ανέβεικαι στο Νο.7, ανάλογα και με την πορεία της Κόκο Γκοφ, που επίσης συνεχίζει στην Ουάσινγκτον και αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τη Σαμσόνοβα.

To άρθρο Τσιτσιπάς και Σάκκαρη εντυπωσιάζουν και ανεβαίνουν στην παγκόσμια κατάταξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Σάκκαρη,tsitsipas, sakkari