Δικογραφία - φωτιά για συμμορία με πλοκάμια στη μαφία της Μυκόνου - Το newsit.gr σας παρουσιάζει καρέ - καρέ το άγριο επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας

11:06 22/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ήταν μέσα του περασμένου Μαρτίου, όταν ένα «θερμό» επεισόδιο, σημειώνεται άγριο ξημέρωμα μέσα και έξω σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας στην Ιερά Οδό.

Τέσσερα άτομα από την ασφάλεια του μαγαζιού, «πετάνε» έξω δυο νεαρούς Αλβανούς θαμώνες οι οποίοι παρενοχλούσαν κόσμο μέσα στο κατάστημα. Έξω από το κλαμπ, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων ο 34χρονος πελάτης βγάζει ένα 9αρι πιστόλι LUGER, πυροβολεί αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια έναν από τους security.

Έπειτα,

εξαφανίζονται στο σκοτάδι και ευτυχώς από το άγριο επεισόδιο τραυματίζονται ελαφρά από την  συμπλοκή σώμα με σώμα, τρία άτομα. Μερικούς μήνες αργότερα, στις 25 του περασμένου Ιουνίου ο 34χρονος Αλβανός που πυροβόλησε στο κλαμπ συλλαμβάνεται από την Ασφάλεια καθώς υπήρχε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για πλήθος σοβαρών αδικημάτων. Από ναρκωτικά και όπλα μέχρι ληστείες, εγκληματική οργάνωση, εμπλοκή σε βρώμικες business της Μυκόνου και απόδραση. Πάνω του, βρίσκονται όπλα τα οποία τα οποία η βαλλιστική εξέταση δείχνει ότι ένα από αυτά χρησιμοποιήθηκε έξω από το κλαμπ της Αθήνας τα ξημερώματα της 12ης Μαρτίου.

Μέσα από το διαβιβαστικό που παρουσιάζει το newsit.gr, ξεδιπλώνεται όλο το σκηνικό που έθεσε σε κίνδυνο ζωές θαμώνων στο κλαμπ αλλά και αποκαλύπτει το απίστευτο ποινικό παρελθόν των εμπλεκομένων. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφαλείας Αττικής μέσα από μεθοδική δουλειά και χρησιμοποιώντας το υλικό από τα βίντεο του καταστήματος, μαρτυρίες αλλά και το αρχείο της υπηρεσίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τους δράστες.

Πρόκειται για τον 34χρονο Αλβανό, έναν 24χρονο ομοεθνή του, έναν 46χρονο Ιρανό, έναν 24χρονο Έλληνα από τον Πειραιά και έναν άγνωστο συνεργό τους.

Το σκηνικό και τα βίντεο

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, το ξημέρωμα της 12ης Μαρτίου: «έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ θαμώνων και ατόμων που παρευρίσκονταν εντός του καταστήματος ως «ασφάλεια», κατά το οποίο ενεπλάκησαν σωματικά. Ένας εκ των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια του επεισοδίου εξήγαγε πυροβόλο όπλο χειρός (πιστόλι) και έβαλε κατά των λοιπών εμπλεκομένων, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Αποτέλεσμα του επεισοδίου, ήταν να τραυματιστούν 22χρονος Αλβανός και 37χρονος Έλληνας από χτυπήματα σωματικής βίας, ενώ από τους διενεργηθέντες πυροβολισμούς δεν προκλήθηκε τραυματισμός κάποιου ατόμου.

Στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ευρίσκονταν, κατά την εξέλιξη του συμβάντος, και ιδίως των πυροβολισμών, ικανός αριθμός ατόμων, και δεδομένων των όσων διαδραματίστηκαν, από τυχαίο γεγονός δεν επήλθε οποιουδήποτε είδους τραυματισμός πελατών και υπαλλήλων».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών έκαναν φύλλο και φτερό ό,τι βίντεο υπήρχε μέσα και το κατάστημα προκειμένου να έχουν πλήρη εικόνα του σκηνικού αλλά και των ατόμων που ενεπλάκησαν σε αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό: «Από την Υπηρεσία μας κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακού – βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας σε επιχειρήσεις και οικήματα της ευρύτερης περιοχής, όπου έλαβε χώρα το συμβάν, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των δραστών, ενώ αξιοποιήθηκε-αναλύθηκε και το υλικό καταγραφής που προέκυψε από την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, επί της συσκευής καταγραφής, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε από Αστυνομικούς, εντός του ανωτέρω καταστήματος, το οποίο (ψηφιακό υλικό) σύμφωνα με την εν λόγω πραγματογνωμοσύνη, ανακτήθηκε.

Για τον λόγο αυτόν, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής μελέτη και συνδυαστική ανάλυση των εν λόγω ψηφιακών υλικών, από τα οποία προέκυψαν πλήρως οι ενέργειες των δραστών, τα στοιχεία ταυτότητάς τους και μέρος του δρομολογίου διαφυγής τους. Επίσης, στον χώρο όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες πυροβόλου όπλου με ένδειξη πυθμένα «9mm LUGER S&B», οι οποίοι απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου σε εξερεύνηση που διενεργήθηκε επ’ αυτών, ουδέν προέκυψε, ενώ κατόπιν εργαστηριακής εξέτασης, προέκυψε ότι «και οι τέσσερις κάλυκες έχουν πυροδοτηθεί από το ίδιο όπλο». 

«Μίλησαν» τα όπλα

Η σύλληψη των δύο Αλβανών τον Ιούνιο και τα ευρήματα από την έρευνα των αρχών ήταν καθοριστικά για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό: «Την 25-06-2023, ο 34χρονος και ο 24χρονος Αλβανός,  συνελήφθησαν με δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος τους, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου, για «Βία κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών Προσώπων», «Απείθεια», «Απλή Σωματική Βλάβη», «Φθορά Ξένης Ιδιοκτησίας» και παράβαση «Περί Όπλων». Στην κατοχή του 34χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: ενα πιστόλι μάρκας «SIG SAUER» διαμετρήματος «9 mm» και ένα πιστόλι μάρκας «BERETTA» διαμετρήματος «380». Συμπληρωματικά και με νεότερο έγγραφο της, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μας γνωστοποίησε ότι: από συγκριτικές εξετάσεις που διενήργησε με βολές που πραγματοποιήθηκαν με το κατασχεθέν πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο 34χρονος, προέκυψε «ταύτιση», και ότι, το εν λόγω επίμαχο πιστόλι, μάρκας «SIG SAUER», διαμετρήματος «9 mm», είναι αυτό που πυροδότησε τους κατασχεμένους κάλυκες στην υπό έρευνα Ποινική Υπόθεση της Υπηρεσίας μας, δηλαδή σχετικά με τους πυροβολισμούς που διενεργήθηκαν έξωθεν του προαναφερομένου καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης». 

Οι καταθέσεις 

Όπως προκύπτει από το διαβιβαστικό, στις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι του άγριου σκηνικού ανέφεραν τα εξής, αποτυπώνοντας ό,τι ακριβώς συνέβη εκείνο το ξημέρωμα: «Ως προς την απαρχή, την εξέλιξη και το πέρας του περιστατικού, αναφέρονται τα εξής, με βάση την Ανάλυση που πραγματοποίησε η Υπηρεσία μας: Περί την 01:37’ ώρα της 12-03-2023, παρέα θαμώνων, αποτελούμενη από 3 Αλβανούς  εισήλθαν εντός του καταστήματος και κατευθύνθηκαν στο σημείο, όπου ευρίσκονταν τα υπόλοιπα άτομα της παρέας τους. 

Περί την 03:58’ ώρα της 12-03-2023, εμφανίστηκαν σε εξέδρα, έναντι του σημείου, όπου ευρίσκονταν η παρέα των δυο Αλβανών ομάδα αποτελούμενη από τον Ιρανο, τον Έλληνα και άλλα πέντε τουλάχιστον άγνωστα άτομα.

Ένας εξ αυτών, που εμφανώς σχετίζεται με την λειτουργία του καταστήματος, υπέδειξε το σημείο που παρευρίσκονταν οι Αλβανοί με την παρέα τους. Ακολούθως τρία ακόμα άτομα που ενώθηκαν μαζί τους, μετέβηκαν στο σημείο όπου βρίσκονταν οι Αλβανοί και οι λοιποί της παρέας τους. O Ιρανός μαζί με τους υπόλοιπους, ακινητοποίησαν τον 34χρονο Αλβανό, τον απέκοψαν από την υπόλοιπη παρέα του και τον οδήγησαν εξωτερικά του καταστήματος. Κατά την εν λόγω χρονική στιγμή της απομάκρυνσης του 34χρονου Αλβανού, επικράτησε ένταση μεταξύ των ατόμων που τον απέκοψαν και της παρέας του, ενώ ο 34χρονος Αλβανός δέχθηκε αρχικά γροθιά από ένα άγνωστο άτομο εξ αυτών που συνόδευαν τον Ιρανό.

Οι Ιρανός και ο Πειραιώτης και ο ένας ακόμα άγνωστος δράστης, όσο οι υπόλοιποι απομάκρυναν τον 34χρονο Αλβανό, πραγματοποίησαν ανάσχεση στην παρέα του τελευταίου, για να μην τον ακολουθήσουν. Στην συνέχεια, οι Ιρανός και Πειραιώτης και ο ένας ακόμα άγνωστος δράστης αποχώρησαν και οι ίδιοι προς την έξοδο του καταστήματος που βρίσκονταν ο 34χρονος Αλβανος, οδηγώντας ομοίως και αλλον Αλβανο προς το εξωτερικό του καταστήματος. Φτάνοντας στην είσοδο, ο δευτερος Αλβανος επιχείρησε να ανακόψει την πορεία των ανωτέρω, αλλά οι Ιρανός και ο Πειραιώτης, τον χτύπησαν διαδοχικά, με αποτέλεσμα να χάσει παντελώς τις αισθήσεις του και να παραμείνει στο έδαφος.

Σημειώνεται ότι, ο Ιρανός κατά την διάρκεια του επεισοδίου, είχε φορέσει γάντια μοτοσυκλέτας με σκληρή/κοκκάλινη επένδυση, τα οποία είναι πρόσφορα για την αύξηση της ισχύος των χτυπημάτων. Ακολούθως, κινήθηκε προς το σημείο που βρίσκονταν ο 34χρονος Αλβανός, τον οποίο χτύπησε ομοίως, με μία γροθιά.

Ταυτόχρονα, ο 34χρονος που είχε απομακρυνθεί από τα άτομα του καταστήματος στον εξωτερικό χώρο και μετά από μικρή συνομιλία μεταξύ τους, κατευθύνθηκε προς την είσοδο, όπου αντιλήφθηκε ότι, ο ομοεθνής του, βρισκόταν αναίσθητος στο έδαφος. Αμέσως μετά, εμφάνισε πιστόλι που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα όσοι ευρίσκονταν στο σημείο, εμπλεκόμενοι ή μή, να τραπούν σε φυγή, προς διάφορες κατευθύνσεις.

Στην συνέχεια, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ο Αλβανός σημάδεψε με το πιστόλι του τον Έλληνα και ο ομοεθνής του χτύπησε τον Έλληνα με γροθιά στο κεφάλι. Ο Έλληνας έτρεξε προς το εσωτερικό του καταστήματος, ενώ ο 34χρονος Αλβανός, τον ακολούθησε και έβαλε δυο φορές με το πιστόλι του προς τον Πειραιώτη, με τις σφαίρες να καταλήγουν στο έδαφος, πλησίον των ποδιών του Έλληνα.

Τότε, ο 34χρονος Αλβανός συνέχισε μέχρι την είσοδο του καταστήματος, βάλλοντας άλλη μία φορά, σε ευθεία βολή προς την είσοδο του καταστήματος και στη συνέχεια, μαζί με τον ομοεθνή του αποχώρησαν τρέχοντας, ενώ έτερα άτομα της παρέας τους, μετέφεραν αναίσθητο τον Αλβανό, μακριά από το κατάστημα.

Άπαντες της ανωτέρω παρέας των δυο Αλβανών κατευθύνθηκαν προς χώρο στάθμευσης, που ευρίσκεται παρακείμενα του καταστήματος, μέσω του οποίου, κινήθηκαν επί της οδού Αρτεμισίου στην Αθήνα Αττικής. Ο 34χρονος Αλβανός, κινήθηκε σε παρακείμενες οδούς, μέσω των οποίων διέφυγε. Ο ομοεθνής του κινήθηκε περιμετρικά του εν λόγω χώρου στάθμευσης και εισήλθε εκ νέου σε αυτόν, εντός του οποίου χάθηκαν τα ίχνη του. Ο ένας Αλβανός κινήθηκε πλησίον, πλην όμως εντοπίστηκε από Αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε.

Από την Υπηρεσία μας εξετάσθηκε ενόρκως, ικανός αριθμός ατόμων, τα οποία παραβρέθηκαν στο περιστατικό, είτε ως μάρτυρες, είτε ως εμπλεκόμενοι, τα κυριότερα των οποίων, ως ακολούθως: Εξεταζόμενος ο παθών Έλληνας ανέφερε ότι, ευρισκόταν στο κατάστημα ως πελάτης και κατά την έξοδό του, βρέθηκε τυχαία εν τω μέσω του περιστατικού, ευρισκόμενος στον εξωτερικό χώρο, ενώ ο δράστης (όπως αναφέρθηκε πρόκειται για τον 34χρονο Αλβανο) τον σημάδευε με όπλο, με το οποίο έβαλε δυο φορές προς τα πόδια του, χωρίς να τον πετύχει και όταν έτρεξε προς το εσωτερικό του καταστήματος, άκουσε και τρίτο πυροβολισμό. Έτερο άτομο (όπως αναφέρθηκε πρόκειται για τον 24χρονο Αλβανό) και ενώ ο πρώτος τον σημάδευε με το όπλο, του επιτέθηκε με γροθιά στο πρόσωπο. Σε μεταγενέστερη κατάθεσή του, ο Πειραιώτης αιτήθηκε την ποινική δίωξη των δυο ανωτέρω κατηγορουμένων για τα εις βάρος του ποινικά αδικήματα. Σχετικά με την εμπλοκή του στο περιστατικό, συμπλήρωσε ότι, εντός του καταστήματος ευρισκόταν μαζί με άτομο της «ασφάλειας» του καταστήματος, τον οποίο γνώριζε και κατονόμασε ως «ΣΑΪΝΤ», τον κατηγορουμενο Ιρανό, και κάποια στιγμή ακολούθησε τον ανωτέρω και άλλα άτομα της «ασφάλειας», προς παρέα πελατών που δημιουργούσαν πρόβλημα, έναν από τους οποίους (όπως προκύπτει πρόκειται για τον 34χρονο Αλβανο), ακινητοποίησαν και οδήγησαν εξωτερικά του καταστήματος, όπου και ακολούθησαν οι, εις βάρος του, έκνομες ενέργειες.

Ο παθών Αλβανός, αρχικά δεν εξετάσθηκε καθώς, έχοντας διαφύγει λάθρα από το Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» όπου είχε μεταφερθεί, αναζητήθηκε χωρίς αποτέλεσμα, πλην όμως την 06-5- 2023 ευρισκόμενος ήδη υπό κράτηση, στα Κρατητήρια (7ου ορόφου) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στο πλαίσιο ποινικής δικογραφίας που σχημάτισε, μεταξύ άλλων και εις βάρος του, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, για συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση που διέπραττε, μεταξύ άλλων, «κλοπές», εξετάσθηκε ενόρκως από την Υπηρεσία μας, σχετικά με το περιστατικό. Όπως ο ίδιος ανέφερε, ευρισκόταν στο επίμαχο κατάστημα με φίλους του και έχοντας πιεί αρκετά, αντιλήφθηκε περίπου δέκα (10) άτομα, τα οποία χαρακτήρισε ως «φουσκωτούς», τα οποία τον οδήγησαν έξω από το κατάστημα, όπου τον χτύπησαν, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, χωρίς να θυμάται κάτι περαιτέρω σχετικά με τους πυροβολισμούς. Επιπλέον, ανέφερε ότι, ανέκτησε τις αισθήσεις του στο ανωτέρω Νοσοκομείο, από το οποίο αποχώρησε, επειδή φοβόταν λόγω προβλήματος με την νόμιμη παραμονή του στην Χώρα μας. Οι προστρέξαντες Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, κατέθεσαν σχετικά, αναφέροντας ότι, διερχόμενοι από το κατάστημα, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, αντιλήφθηκαν τους πυροβολισμούς και προσέγγισαν το σημείο, την στιγμή που οι δυο Αλβανοί τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τους ακολουθήσουν. Στην συνέχεια, διενεργώντας αναζητήσεις για τους ανωτέρω δράστες που ενεπλάκησαν στην διενέργεια των πυροβολισμών, εντόπισαν τον ενα Αλβανο και τον ακινητοποίησαν, ενώ, λόγω των τραυμάτων που ήδη έφερε, κάλεσαν Σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., ο οποίος τον μετέφερε στο Γ.Ν.Α. «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Βαρύ ποινικό παρελθόν 

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 34 και 24 ετών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, αλλά αλλά και υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, κουβαλούν σχεδόν τον… μισό ποινικό κώδικα στις πλάτες τους : «Οι ανωτέρω εμπλεκόμενοι έχουν βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν, και συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής: Ο 34χρονος, την 25-06-2023 συνελήφθη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας»,«Βία κατά Υπαλλήλων»,«Απείθεια»,«Σωματική βλάβη», και του Νόμου «Περί όπλων-κατοχή». Την 25-06-2023 συνελήφθη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την Υποδ/νση Αστυνομίας Μυκόνου για τα αδικήματα του «Περί όπλων» «Απλή σωματική βλάβη»,«Απειλή», «Διατάραξη οικιακής ειρήνης»,«Εξύβριση» και «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Συνελήφθη την 28-10-2020 από το Τ.Α. Πατησίων για αδικηματα του «Κώδικα Νόμων για τα Ναρκωτικά».Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιώς 13-05-2018 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του «Απόδραση Κρατουμένου».Συνελήφθη την 11-05-2018 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για«Απόδραση κρατουμένου», «Περί Όπλων» καθώς και«Περί Ναρκωτικών».

Από το Τ.Α. Τρίπολης Αρκαδίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για «Ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, που τελέστηκαν κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση από μέλη εγκληματικής οργάνωσης», για παράβαση του Νόμου «Περί Όπλων» και τέλος, για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Από την Υποδ/νση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής, την 04-04-2016 σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της «Ανθρωποκτονίας από πρόθεση», «Ληστείας», «Εμπρησμού», «Εγκληματικής οργάνωσης», «Διακεκριμένων κλοπών» και της «Νομοθεσίας περί όπλων-οπλοχρησία».

Από την Υποδ/νση Ασφαλείας Κέρκυρας, την 16-08-2015 συνελήφθη για «Απόπειρα απόδρασης κρατουμένων κατά συναυτουργία».Την 01-05-2015 συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, κατηγορούμενος για«Εγκληματική Οργάνωση, Ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση Διακεκριμένες κλοπές από άτομα που έχουν ενωθεί για το σκοπό αυτό και δρούν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, απόδραση κρατουμένου, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών» και«Περί Όπλων».Από το Τ.Α Κορίνθου την 27-02-2015 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για «Απόδραση κρατουμένου».Την 15-07-2010 συνελήφθη μαζί με έτερα άτομα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για«Εγκληματική Οργάνωση, Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», «Περί Ναρκωτικών» και«Περί Όπλων».

Ο 24χρονος, στις 25-06-2023 συνελήφθη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για«Απείθεια» και «Περί Ναρκωτικών», «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και«Περί όπλων».Την 07-04-2019 σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων- Καματερού για παράβαση «Περί ΚΟΚ».Την 25-06-2023 συνελήφθη από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας ως διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημ/κων Σύρου για ληστεία κατά συναυτουργία.Την 14-06-2020 σχηματίσθηκε εις βάρος του δικογραφία από την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών για παράβαση «Περί Κ.Ο.Κ.».Την 09-01-2019 σχηματίσθηκε εις βάρος του δικογραφία από την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών για παράβαση του άρθρου 94 του Ν. 2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.».

O Ιρανός, στις 06-03-2018 φυλακίστηκε στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας για το αδίκημα της «συμμορίας» με επιβληθείσα ποινή φυλάκισης έξι έτη.Την 02-06-2017 σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του από το Α.Τ. Μυκόνου για παράβαση άρθρου «Απλή σωματική βλάβη».

Την 05-05-2015 συνελήφθη από το Α.Τ. Μυκόνου για «Κατά συναυτουργία απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση».

Την 17-01-2015 συνελήφθη για«Εγκληματική οργάνωση»,«Εκρήξεις και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες κατ’ εξακολούθηση» και «Εκβίαση».

Την 23-11-2012 φυλακίστηκε στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και εκβίαση. Την 23-08-2013 μετήχθη εκ νέου στο Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού για λόγους τάξης και ασφάλειας. Την 06-11-2012 συνελήφθη για «Εγκληματική οργάνωση»,«Περί όπλων», «Σύσταση Αρχής καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής κατάστασης».

Την 30-05-2011 συνελήφθη από το Τ.Α. Πειραιά ως διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης. Την 17-10-2010 συνελήφθη από το Τ.Α. Καλλιθέας ως διωκόμενος για παράβαση «Περί ΚΟΚ».

Την 21-06-2008 συνελήφθη για «Ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία» και«Περί όπλων». Την 13-04-2008 συνελήφθη για παράβαση «Περί όπλων».

Την 14-03-2003 συνελήφθη από Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών για παράβαση του νομου «Περί Αλλοδαπών-παράνομη είσοδος». 

Ο Έλληνας, στις 20-10-2018 σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του από το Τ.Α. Καμινίων-Νέου Φαλήρου για «Βιασμό».

To άρθρο Δικογραφία - φωτιά για συμμορία με πλοκάμια στη μαφία της Μυκόνου - Το newsit.gr σας παρουσιάζει καρέ - καρέ το άγριο επεισόδιο σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα