Τζο Κουτσοκώστα: Δεν θέλω να πω αν υπάρχει παράπονο από τη Μπέττυ Μαγγίρα

18:58 21/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Με αιχμές αποχώρησε η Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή I Love ΣουΚου που παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα. Στην πρώτη της αντίδραση μετά την παραίτησή της, η δημοσιογράφος είπε πως δεν της… αρέσει να κουτσομπολεύει.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν αίσθηση και σε δεύτερο χρόνο, η Τζο Κουτσοκώστα μίλησε ξανά και ούτε τη δεύτερη φορά απέφυγε τις αιχμές, αφού σε ερώτηση για το αν έχει παράπονο από τη Μπέττυ Μαγγίρα, δεν θέλησε να απαντήσει.

Αρχικά, η δημοσιογράφος,

μετά την παραίτησή της μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» και εξήγησε γιατί έφυγε από την εκπομπή.

«Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο που προκάλεσε την παραίτησή μου από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Απλά ένιωσα ότι δε μπορώ να ταιριάξω με την υπόλοιπη ομάδα, ότι η ομάδα κάπως προχωράει μπροστά, εγώ κάπως μένω πίσω. Ένιωσα ότι δε μπορώ να συμβάλω κάπως στο σωστό αποτέλεσμα. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και αποφάσισα να παραιτηθώ.

Το κομμάτι του gossip με δυσκόλεψε πολύ, αλλά, ας μη γελιόμαστε, ήξερα τι πάω να κάνω και τι ρόλος μου έχει ανατεθεί. Απλά επειδή δεν έχω μάθει να κριτικάρω και να κουτσομπολεύω τους άλλους, δε μπορούσα να το κάνω, δε μου έβγαινε αυθόρμητα, όπως βλέπω να βγαίνει σε πάρα πολύ κόσμο» είπε αρχικά η Τζο Κουτσοκώστα.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν το υποτιμάω, αλλά είναι κάτι που δε μπορώ να κάνω εγώ. Εγώ ανακοίνωσα στην υπόλοιπη ομάδα την αποχώρησή μου την Τετάρτη. Όταν είχε βγει το πρώτο ρεπορτάζ ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή με τη νέα χρονιά, είχα ρωτήσει, και μου είχαν πει ότι δεν έχουν κάποιο νέο…

Η σχέση μου είναι καλή με όλους. Επαγγελματικά πάντα. Δεν πάω στη δουλειά για να κάνω φίλους, αλλά καλή σχέση έχω με όλους».

  

Σε… δεύτερο χρόνο, στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Τζο Κουτσοκώστα είπε: «Δε μου αρέσει καθόλου αυτό που κράζουμε τους ανθρώπους και μετά τους πασπαλίζουμε με λίγη καλοσύνη. Μου φαίνεται κάπως ψεύτικο και δεν ταιριάζει με τον δικό μου αξιακό κώδικα.

Υπήρχε μια ομαδικότητα κι ένα ωραίο κλίμα στην ομάδα, έβλεπα την ομάδα να πηγαίνει μπροστά, αλλά όταν πήγαινα σπίτι μου έβλεπα ότι δεν ήμουν εγώ αυτή. Το πάλεψα πάρα πολλούς μήνες, είδα ότι δε μπορώ να γίνω παραγωγική με κανέναν τρόπο και αποφάσισα να φύγω. Παραιτήθηκα αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Υπήρξε άνθρωπος που όχι μόνο ξεπέρασε τα δικά μου όρια, τα τέντωσε, σπάσανε και είπα “γεια σας”. Δεν το έχω συζητήσει όμως, δεν έχω επικοινωνήσει αυτά που θέλω γιατί δε θεωρώ πως θα βρεθεί μια λύση ή μια άκρη. Αν ήταν να υπάρξει μια στήριξη, θα είχε υπάρξει», είπε.

Και συνέχισε: «Όταν άκουσα πρώτη φορά ρεπορτάζ για αλλαγές στην εκπομπή, την επόμενη μέρα μπήκα στο meeting και ρώτησα. Μου είπαν ότι πρόκειται για fake news. Τρεις μέρες μετά άκουσα τη Μπέττυ σε δηλώσεις να λέει ότι θα γίνουν αλλαγές» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Η Τζο Κουτσοκώστα ρωτήθηκε και για το αν έχει κάποιο παράπονο από την Μπέττυ Μαγγίρα λέγοντας, ωστόσο, ότι δε θα ήθελε να απαντήσει. «Δε θα ήθελα να απαντήσω στο αν έχω κάποιο παράπονο από τη Μπέττυ Μαγγίρα.

  

Υπάρχει πάρα πολύ τοξικότητα στην τηλεόραση. Μπορώ να πω ότι είναι 90% τοξικότητα και 10% κάτι άλλο» είπε.

To άρθρο Τζο Κουτσοκώστα: Δεν θέλω να πω αν υπάρχει παράπονο από τη Μπέττυ Μαγγίρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζο Κουτσοκώστα, Μπέττυ Μαγγίρα,tzo koutsokosta, betty mangira