Βαγγέλης Μαρινάκης: «Φέραμε ίσως τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή που έρχεται στην Ελλάδα και προπονητή επιπέδου Primera Division»

15:32 27/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπλεξε το εγκώμιο του νέου τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, αλλά και του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

“Να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω την χρονιά που πέρασε, που ήταν δύσκολη. Δεν είναι τόσο τραγική όσο την παρουσιάζουν. Για αυτό φέραμε ίσως τον

καλύτερο τεχνικό διευθυντή που έρχεται στην Ελλάδα, με επιτυχίες σε μεγάλες ομάδες, με επιτυχίες τεράστιες, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και σε παίκτες που έπαιξαν στις ομάδες του και μεγαλούργησαν. Και έναν προπονητή επιπέδου Πριμέρα Ντιβιζιόν, ένας νέος και ταλαντούχος προπονητής” τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την παρουσίαση του ντιέγκο Μαρτίνεθ και του Αντόνιο Κορδόν.

“Όταν τον είδα και μιλήσαμε ξέρει πολύ καλά πού έρχεται τι θέλουμε, θέλουμε μία ομάδα που θέλει συνέχεια να παίζει επίθεση, να κερδίζει και να κερδίζει όμορφα και να χαιρόμαστε το θέαμα και τους παίκτες μας. Θέλουν δουλειά και χρόνο όλα αυτά και πολλή δουλειά. Να είστε σίγουροι πως οι δύο άνθρωποι έχουν δουλέψει στο παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν τους στόχους του.

Είχα αποφασίσει να μιλήσουμε σε μία συνέντευξη Τύπου με όλους και να ρωτήσετε ότι θέλετε και γενικά τι γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο σαν ομάδα και σαν χώρα. Ίσως σήμερα να μην είναι η κατάλληλη μέρα λόγω της παρουσίασης αλλά ορισμένες ερωτήσεις θα είμαστε εκεί να απαντήσουμε” ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση.

To άρθρο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Φέραμε ίσως τον καλύτερο τεχνικό διευθυντή που έρχεται στην Ελλάδα και προπονητή επιπέδου Primera Division» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαγγέλης Μαρινάκης, Φέραμε, Ελλάδα, Primera Division,vangelis marinakis, ferame, ellada, Primera Division