Βίκτορ Κομπζίστι: Πέθανε από ρωσική πυραυλική επίθεση ο παλαίμαχος διεθνής Ουκρανός μπασκετμπολίστας

19:16 29/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Σε σοκ βρίσκεται το μπάσκετ της Ουκρανίας με τον θάνατο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Βίκτορ Κομπζίστι. Ο 44χρονος έχασε τη ζωή του μετά από ρωσική πυραυλική επίθεση, στο Λβιβ.

Τον θάνατο του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα, Βίκτορ Κομπζίστι, θρηνεί το ουκρανικό μπάσκετ. Ο Κομπζίστι σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής (29/12), σε ηλικία 44 ετών, όταν ρωσικό drone βομβάρδισε την οικία του στο Λβιβ.

Ο Βίκτορ Κομπζίστι

συμμετείχε σε δύο Eurobasket, σε αυτό του 2001 και σε αυτό του 2005 ως παίκτης της εθνικής Ουκρανίας. Διετέλεσε συνεργάτης του Άιναρς Μπαγκάτσκις στο τεχνικό τιμ της Μπουντιβέλνικ, η οποία επί των ημερών του κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ουκρανίας, το 2013 και το 2014. Ως αθλητής φόρεσε τη φανέλα των Σαμάρα, Άζοβμας, Γιάμπολγκας και Ντνίπρο.

Ο γιος του, Ολεκσάντρ Κομπζίστι, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ουκρανικού μπάσκετ, αγωνίζεται στην KK Mέγκα Βιζούρα στο Βελιγράδι, ομάδα που ανήκει στον διάσημο ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

To άρθρο Βίκτορ Κομπζίστι: Πέθανε από ρωσική πυραυλική επίθεση ο παλαίμαχος διεθνής Ουκρανός μπασκετμπολίστας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βίκτορ Κομπζίστι, Πέθανε, Ουκρανός,viktor kobzisti, pethane, oukranos