Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Θέλει να «σπάσει» το αρνητικό του σερί στη Euroleague

11:34 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απόψε στην νεόκτιστη “LDLC Arena” της ουραγού Βιλερμπάν (22:00, Newsit.gr, Novasports Prime), θέλοντας να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών που “τρέχει” στη Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός

θέλει πάση θυσία τη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν, για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Με ρεκόρ 6-7 και τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, το “διπλό” φαντάζει μονόδρομος για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν, κόντρα στους Γάλλους του Τζιανμάρκο Ποτσέκο που βρίσκιονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα στη Euroleague με ρεκόρ 2-11.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σημαντικές επιστροφές. Ο Μάριους Γκριγκόνις ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ και ο Τζέριαν Γκραντ είναι και εκείνος ετοιμοπόλεμος.

Σημαντικότατη κρίνεται και η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος και αναμένεται να πατήσει παρκέ μετά από 40 ημέρες αγωνιστικής απραξίας λόγω του τραυματισμού του στο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Ο Ιωάννης Παπαέτρου είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στα… πιτς γα τους “πράσινους”.

Την αναμέτρηση στην “LDLC Arena” ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Αλμπέρτο Μπαένα (Ισπανία).

Το σημερινό (14.12) πρόγραμμα στη Euroleague:

Ζάλγκιρις – Παρτίζαν (20:00, Novasports 6,)

Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα (20:00, Novasports 3)

Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05, Novasports 5)

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports Start)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (21:45, Novasports 4)

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός AKTOR (22:00, Novasports Prime)

To άρθρο Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός: Θέλει να «σπάσει» το αρνητικό του σερί στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός, Θέλει, Euroleague,vilerban – panathinaikos, thelei, Euroleague