Βήματα μπροστά για τις Σπέτσες με την Ευγενία Φραγκιά

15:45 29/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πλησιάζουν. Είναι η μέρα όπου ο σοφός λαός θα πάρει τις αποφάσεις του εκλέγοντας τον/την δήμαρχο που του αξίζει πλησιάζει.

Η Ευγενία Φραγκιά είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει πολλά χρόνια της ζωής της στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ευημερία των Σπετσών.

Λίγες μέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές, η υποψήφια δήμαρχος του νησιού μιλά για το όραμά της.

«Οι Δημότες

των Σπετσών καλούνται να επιλέξουν την πιο ικανή προσωπικότητα που θα τιμήσει στο έπακρο την ιδιότητα του θεσμού, σ έναν τόπο που έχει περάσει πολλά, έχει διαχρονικά δοκιμαστεί σε αντιξοότητες, αλλά έχει αντέξει και έχει ανταπεξέλθει σε κάθε δοκιμασία.

Αναμφισβήτητα το νησί των Σπετσών χαρακτηρίζεται ως ένας από τους ιστορικότερους τόπους της χώρας μας, ένα μέρος με πλούσια και φυσική ομορφιά, μια πατρίδα που αγαπώ ιδιαίτερα.

Σε αυτές τις εκλογές μετά από μια μακρά αυτοδιοικητική πορεία αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε με άξιους συνεργάτες και συνδημότες την παράταξη «Βήματα Μπροστά για τις Σπέτσες».

Μια παράταξη με ένα πετυχημένο σχέδιο, που θα επιχειρήσει να μετατρέψει τις Σπέτσες μας σε πρωταγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης την επόμενη 5ετία.

Με όρεξη, μεράκι και έχοντας την μεγάλη εικόνα των αναγκών του τόπου μου, ασχολήθηκα με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Από τότε καθημερινά εμπνέομαι από την αγάπη που μου δείχνουν οι συνδημότες μου για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το νησί που ζω εγώ και η οικογένειά μου .

Τα τελευταία χρόνια από την θέση της Αντιδημάρχου, έχοντας πλούσιο χαρτοφυλάκιο, κρατήσαμε στιβαρά το τιμόνι του Δήμου, δίνοντας βάση στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν το νησί. Ως μητέρα και ως γυναίκα έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια και το παιδί, αναλαμβάνοντας την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και οργανώσεις, όπως το Χαμόγελό Του Παιδιού, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε προγράμματα για την ψυχική και σωματική υγεία, των μαθητών και των παιδιών μας.

Όσον αφορά τον Δήμο μας θαύματα δεν γίνονται όπως δεν γίνονται και πουθενά. Με τα κατάλληλα μέσα, την αναγκαία τεχνογνωσία και αξιοποιώντας ορθά τους διαθέσιμους πόρους, μπορούμε και οφείλουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την καθημερινότητα και την ζωή των Σπετσιωτών.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, για να επιλύσουμε το θέμα της υδροδότησης του νησιού, να μετασχηματίσουμε ψηφιακά τον Δήμο μας και να αναβαθμίσουμε τις Δημοτικές Υπηρεσίες, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με στρατηγική και τις κατάλληλες χρηματοδοτήσεις από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, θα ξεκινήσουμε άμεσα τα έργα μεγάλων υποδομών, όπως είναι η μελέτη αφαλάτωσης, η εγκατάσταση σταθερής μονάδας υδροδότησης, τα έργα οδοποιίας και η ολοκλήρωση των έργων αποχέτευσης, που το νησί μας έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.

Τα Βήματα Μπροστά Για τις Σπέτσες, θα υλοποιηθούν με σχέδιο, για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, για το κυκλοφοριακό, την ενεργειακή αυτονομία, το περιβάλλον, την επικοινωνία του Δημότη με την Δημοτική Αρχή, έχοντας σύμμαχό μας την τεχνολογία και την εμπειρία των στελεχών μας.

Ξεκινάμε να εφαρμόσουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, αισθανόμενοι τον παλμό της κοινωνίας και τα ζητήματα που την απασχολούν.

Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων υπερβάσεων. Ως Δημοτική Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος του νησιού απέδειξα ότι μπορώ να πετύχω όσα οραματιζόμαστε για τις Σπέτσες.

Μαζί με τους συνδημότες μου έχουμε καταφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η πορεία του νησιού είναι διαρκώς ανοδική.

Ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε, το έργο και την αγάπη που έχουμε για τον τόπο μας, με την νέα γενιά υποψηφίων του συνδυασμού μας, να πρωταγωνιστεί για να πάμε πολλά Βήματα Μπροστά για τις Σπέτσες».

To άρθρο Βήματα μπροστά για τις Σπέτσες με την Ευγενία Φραγκιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Βήματα, Σπέτσες, Ευγενία Φραγκιά,vimata, spetses, evgenia fragkia