Βόλος - ΑΕΚ 1-3 LIVE: Άσχημη πτώση για Λιβάι Γκαρσία - Γκολ ο Χατζισαφί

15:52 24/10/2021 - Πηγή: NewsIt

Βόλος και ΑΕΚ κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό, σε ματς για την 7η αγωνιστική της Superleague 1, έχοντας το… βλέμμα στην κορυφή.

Η ομάδα του Βόλου είναι αυτή που ξεχωρίζει ως τώρα για τις συγκινήσεις που προσφέρει. Έχει την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ, ενώ έχει δεχτεί 12, καμία άλλη ομάδα δεν έχει δεχτεί περισσότερα. Είναι πλέον η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει και στα έξι πρώτα παιχνίδια.

Μάλιστα, προέρχεται από το απίστευτο 4-4 μέσα στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τα.. πατήματα της, με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της. Προέρχεται από τη νίκη επί του Ατρομήτου (3-0) στο ΟΑΚΑ.

Οι δυο αντίπαλοι έχουν από 1 3 βαθμούς (3ος ο Βόλος, 4η η ΑΕΚ), όσους έχει και ο 2ος ΠΑΟΚ, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (14β.) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι του φαληρικού γηπέδου, ενδεχόμενος νικητής στο Βόλος-ΑΕΚ θα ανέβει ολομόναχος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Βόλος νίκησε την ΑΕΚ στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, τον περασμένο Μάρτιο, δέκα μέρες μετά τη νίκη του και στον δεύτερο προημιτελικό Κυπέλλου, επίσης με 1-0. Βέβαια η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση, καθώς είχε νικήσει με 4-2 στο πρώτο ματς.

Πάντως στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν νίκησε το Βόλο, καθώς στο παιχνίδι της Αθήνας παραμονές Χριστουγέννων, ο Βόλος πήρε το 2-2, σε ένα παιχνίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Το 2019-20 η ΑΕΚ είχε νικήσει δύο φορές το Βόλο. Η ομάδα του Βόλου έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ τους, αλλά και στα επτά επίσημα.

Η… παράδοση

Νίκες Βόλος: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΑΕΚ: 2

Με γηπεδούχο το Βόλο

Νίκες Βόλος: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες ΑΕΚ: 1

Το τελευταίο παιχνίδι

14.03.2021: ΒόλοςΑΕΚ 1-0

(45’ πέναλτι Δουβίκας. Στο 86’ κόκκινη Μπαριέντος του Βόλου)

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας

Α’ Βοηθός: Θεόφιλος Μωϋσιάδης,

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος

4ος διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης, Διαιτητής

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης,

Διαιτητής AVAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς.

To άρθρο Βόλος - ΑΕΚ 1-3 LIVE: Άσχημη πτώση για Λιβάι Γκαρσία - Γκολ ο Χατζισαφί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα