Βόλος - Ολυμπιακός 2-2 LIVE: Τελευταίο πεντάλεπτο στο Πανθεσσαλικό

16:18 3/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την βαριά

ήττα με σκορ 5-0 απέναντι στην Φράιμπουργκ, με τον προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βρίσκεται υπό έντονη πίεση και να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Από την πλευρά του ο Βόλος μετά την πρόσληψη του Άνχελ Λόπεθ δείχνει ανεβασμένος και αναζητά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο φινάλε του πρώτου μισού της Super League.

Μπορεί εντός έδρας ο Ολυμπιακός να έχει γνωρίσει δυο ήττες, ωστόσο μακριά από την έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 3 νίκες και μόλις μια ισοπαλία, την ώρα που ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις δυο παιχνίδια.

Παρακολουθήστε LIVE το ΒόλοςΟλυμπιακός από το Newsit.gr

 

H προαναγγελία της Super League για το Βόλος – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τρέχει το σερί των αγώνων του στην Περιφέρεια χωρίς ήττα από τις 21 Οκτωβρίου 2018 που ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 1-0. Από τότε έχει 41 παιχνίδια με απολογισμό 33 νίκες και οκτώ ισοπαλίες.

Τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στο Βόλο στις αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί στη Μαγνησία έχει ο Ολυμπιακός και μάλιστα στις τρεις τελευταίες δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την εκτός έδρας ιστορία των αναμετρήσεών τους με το Βόλο με λευκή ισοπαλία στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και στη συνέχεια υπήρξαν τέσσερις νίκες.

Ο Βόλος στα συνολικά δέκα ματς των δύο ομάδων και στις δύο έδρες, έχει δύο ισοπαλίες, το 0-0 του 2019-20 στην έδρα του και το 1-1 στην κανονική διάρκεια της περσινής περιόδου στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Η ομάδα της Μαγνησίας έχει καταφέρει να σκοράρει στα μισά από τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να έχει σκοράρει στα εννέα. Οι τέσσερις νίκες των Ερυθρολεύκων στο Βόλο είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει οκτώ φορές απέναντι στο Βόλο, με τα επτά τέρματα του να είναι σε αναμετρήσεις που έγιναν στον Πειραιά και το ένα, για τα Stoiximan Playoffs της περσινής σεζόν να είναι στο Βόλο.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

4 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 1-10

To άρθρο Βόλος - Ολυμπιακός 2-2 LIVE: Τελευταίο πεντάλεπτο στο Πανθεσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα