Βρούτσης: «Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ, δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay»

12:06 10/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάννης Βρούτσης μίλησε για το λουκέτο στο ΟΑΚΑ και για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τις συναυλίες και τις διαφορές διοργανώσεις που φιλοξενούσε το γήπεδο.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης στον ΣΚΑΙ, το ΟΑΚΑ θα ανοίξει και πάλι, όταν θα είναι ασφαλές για τον κόσμο.

«Εάν δεν είχε ανοίξει δε θα γίνει η συναυλία των Coldplay.

Είναι απλό. Προέχει η ασφάλεια» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απαντώντας σχετικά με το τι θα γίνει με τις διάφορες διοργανώσεις και τις συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί για να γίνουν στο ΟΑΚΑ.

«Θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα», πρόσθεσε ο Γιάννης Βρούτσης για το πότε θα ανοίξει το ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, ανέφερε πως το λουκέτο στο ΟΑΚΑ «ήταν μια απόφαση δύσκολη, ήταν μια πολιτική απόφαση» και υπογράμμισε πως «θα κάνουμε τα πάντα να επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ κάτω υπό δημόσιο χαρακτήρα, το συντομότερο δυνατό».

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα που θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο, ο Γιάννης Βρούτσης δήλωσε πως «ο χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο».

Τέλος, κατέστησε σαφές ότι κανένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα δεν θα λειτουργήσει χωρίς στατική άδεια και πυροπροστασία.

To άρθρο Βρούτσης: «Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ, δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρούτσης, ΟΑΚΑ, Coldplay,vroutsis, oaka, Coldplay