Ξαναχτυπά ο Μεντβέντεφ: «Δειλοί προδότες» οι Ρώσοι που εγκατέλειψαν την χώρα - «Τα κόκαλά τους θα σαπίσουν στο εξωτερικό»

14:34 4/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μετά τις προκλητικές δηλώσεις σχετικά με τον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον του…«Σατανά», τα βάζει και με τους Ρώσους πολίτες. Χαρακτήρισε «δειλούς προδότες» όσους εγκατέλειψαν την χώρα και δεν πολέμησαν εναντίον της Ουκρανίας.

Η Ρωσία είναι «πιο ισχυρή και πιο καθαρή» χωρίς αυτούς, έγραψε στο Telegram ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ,

με την ευκαιρία της Ημέρας της ρωσικής Ενότητας, που εισήχθη από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν το 2005 σε ανάμνηση μιας νίκης το 1612 εναντίον των πολωνικών δυνάμεων εισβολής.

«Εγκαταλειφθήκαμε από φοβισμένους ανθρώπους, που ανησυχούν για τον εαυτό τους.  Δειλούς προδότες και πλεονέκτες αποστάτες που διέφυγαν προς μακρινές περιοχές, αφήνοντας τα κόκαλά τους να σαπίσουν στο εξωτερικό», δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Εγκαταλείποντας τη Ρωσία…

Υπενθυμίζεται ότι δεκάδες χιλιάδες Ρώσοι διέφυγαν από τη χώρα όταν ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ξεκίνησε τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Ένα δεύτερο κύμα έφυγε όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την επιστράτευση 300.000 εφέδρων στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Μεντβέντεφ ήταν πρόεδρος από το 2008 έως το 2012 και στη συνέχεια πρωθυπουργός από το 2012 έως το 2020 ενώ τώρα είναι αντιπρόεδρος του πανίσχυρου ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Τα μηνύματά του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι πάντα εναντίον της Δύσης.

To άρθρο Ξαναχτυπά ο Μεντβέντεφ: «Δειλοί προδότες» οι Ρώσοι που εγκατέλειψαν την χώρα - «Τα κόκαλά τους θα σαπίσουν στο εξωτερικό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα