Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός: Απαιτητική «έξοδος» των πρασίνων στο Κάουνας για τη Euroleague

10:41 2/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τη “διαβολοβδομάδα” του στη Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ζαλγκίρις Κάουνας (20:00, Newsit.gr, Novasports Prime).

Ο Παναθηναϊκός

αντιμετωπίζει στη Λιθουανία την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 25η αγωνιστική στη Euroleague και θέλει να φτιάξει και πάλι νικηφόρο σερί, που θα τον εδραιώσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την ήττα τους από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι (23η αγωνιστική), οι “πράσινοι” επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και τώρα θέλουν μία δεύτερη διαδοχική νίκη, που θα ανεβάσει το ρεκόρ τους στο 16-9.

Την ίδια στιγμή, η Ζαλγκίρις Κάουνας βρίσκεται στη 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 9-15 και θα προσπαθήσει να γίνει το 6ο φετινό εκτός έδρας “θύμα” του “τριφυλλιού” και να μείνει από πολύ νωρίς εκτός κούρσας για τη 10άδα.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι λίγο έλειψε να φύγει με ροζ φύλλο από το ΟΑΚΑ (73-71). Πριν από λίγες ώρες, διέλυσε την Εφές με σκορ 96-70, οδηγώντας τον Ερντέμ Τσαν στην… απόλυση.

Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Κάουνας χωρίς τον Κώστα Σλούκα. Οι Λούκα Βιλντόσα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή, ωστόσο ο δεύτερος βρέθηκε στη 12άδα και κόντρα στην Αρμάνι αλλά δεν… πάτησε στο παρκέ.

Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που ισχύει και για τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Για τους Λιθουανούς, δεν υπάρχουν απουσίες.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Tο πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο (19:30, Novasports Start)

Ζάλγκιρις ΚάουναςΠαναθηναϊκός AKTOR (20:00, Novasports Prime)

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports 4)

Βίρτους Μπολόνια – Παρτίζαν (21:30, Novasports 6)

Μονακό – Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 5)

Τα χθεσινά (01.02) αποτελέσματα στη Euroleague:

Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια 66-81

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 92-82

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 72-76

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν 86-79

To άρθρο Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός: Απαιτητική «έξοδος» των πρασίνων στο Κάουνας για τη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός, Απαιτητική, Κάουνας, Euroleague,zalgkiris – panathinaikos, apaititiki, kaounas, Euroleague