Ανατροπή για τον 23χρονο στο «Νήσος Ρόδος» – βγήκε στον Πειραιά;

09:37 5/7/2018 - Πηγή: Protagon

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου στο επιβατηγό -οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Ρόδος» προέκυψαν κατά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες του πλοίου.

Ο Τάκης (Σαράντος) Κολλιαδέλης δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής από την περασμένη Πέμπτη όταν και επέστρεφε από τη Χίο όπου υπηρετούσε (Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού 297) , στον Πειραιά με το «Νήσος Ρόδος». Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου

και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με φίλο και συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 02:15 τα ξημερώματα. Σύμφωνα πάντα με όσα είπε στους αστυνομικούς, αργά τη νύχτα έπεσε να κοιμηθεί και όταν ξύπνησε ο φίλος του από το στρατό έλειπε.

Νέα διάσταση στη υπόθεση έδωσε η νεαρή σύντροφος του 23χρονου που ισχυρίστηκε ότι ο αγαπημένος της, της τηλεφώνησε τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του και ότι κάποιος του την έχει «στημένη».

Από την έρευνα ωστόσο που έγινε στο υλικό από τις κάμερες του πλοίου, ο 23χρονος φαντάρος εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στο κατάστρωμα του πλοίου στις 5:30 τα ξημερώματα, περίπου μιάμιση ώρα δηλ. πριν τον κατάπλου στον Πειραιά.

Το περίεργο είναι ότι ο Κολλιαδέλης δεν έχει καταγραφεί από καμία κάμερα του πλοίου να αποβιβάζεται, ούτε και έχει εντοπιστεί στο χώρο αναμονής επιβατών την ώρα της άφιξης.

Υπάρχουν ωστόσο και μαρτυρίες κάποιων που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον Τάκη Κολλιαδέλη στον Πειραιά.

The post Ανατροπή για τον 23χρονο στο «Νήσος Ρόδος» – βγήκε στον Πειραιά; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα