Ο Εμινεμ επιτίθεται με freestyle στον Ντόναλντ Τραμπ

Με τον αγαπημένο του τρόπο, μέσα από ένα κομμάτι freestyle, o γνωστός ράπερ Εμινεμ επιτίθεται στον αμερικανό πρόεδρο. Το κομμάτι του ράπερ από το Ντιτρόιτ έχει τίτλο «The Storm» (Η καταιγίδα) και στέλνει ένα μήνυμα -«ράπισμα» που ακουμπά πολλά και ευαίσθητα θέματα της επικαιρότητας των ΗΠΑ.

Το freestyle κομμάτι δεν έχει καθόλου μελωδία ενώ ο τρόπος του Εμινεμ

θυμίζει τα battles (μάχες με στίχους) που ξεκίνησαν στις υποβαθμισμένες γειτονιές των ΗΠΑ πριν από αρκετές δεκαετίας. Μόνο που σε αυτό το κομμάτι, ο Εμινεμ δεν έχει απέναντί του έναν άλλο ράπερ αλλά τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά από τα αποσπάσματα του τραγουδιού που κυκλοφόρησαν στα πλαίσια των βραβείων HIP-HOP του καναλιού ΒΕΤ:

– «Καλύτερα να σεβαστούμε τον Ομπάμα, γιατί τώρα στον Λευκό Οίκο έχουμε έναν καμικάζι, που θα προκαλέσει πυρηνικό ολοκαύτωμα»

– «Και όταν αρχίσει το δράμα, αυτός θα περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση για να πετάει με το αεροπλάνο του μόλις να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί»

– «Επιτίθεται στους παίκτες του NFL, για να επικεντρωθούμε σε αυτό αντί να μιλάμε για την καταστροφή στο Πουέρτο Ρίκο ή τις μεταρρυθμίσεις για την οπλοκατοχή στη Νεβάδα»

– «Βαριέται με τις τραγωδίες και προτιμάει να ποστάρει στο Twitter»

– «Λέει ότι θέλει να μειώσει τους φόρους μας, αλλά μετά ποιοι θα πληρώνουν για τα δαπανηρά ταξίδια εκείνου και της οικογένειάς του στα γήπεδα του γκολφ και στα μέγαρά του;»

The post Ο Εμινεμ επιτίθεται με freestyle στον Ντόναλντ Τραμπ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα