Boutari & Varoulko

Στο πλαίσιο ανάδειξης της δημιουργικής γαστρονομίας σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο της ελληνικής οινοποιίας, ηBoutariσυνεργάζεται με τον πολυβραβευμένο Έλληνα chef Λευτέρη Λαζάρου, διοργανώνοντας δύο exclusive dinners την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο εμβληματικόVaroulko Seaside Restaurant, στον Πειραιά. Η ποιότητα και η ποικιλία των κρασιών Boutari προσελκύει
τη φαντασία του σπουδαίου chef Λευτέρη Λαζάρου, του chef που άλλαξε το γαστρονομικό τοπίο της χώρας, δημιουργώντας ένα ταίριασμα εδεσμάτων και οίνων ικανά να εγγράψουν νέα σελίδα στο γίγνεσθαι της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.    Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μενού που παρουσιάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τους θησαυρούς της ελληνικής θάλασσας, δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου. Ο απόλυτος συνοδοιπόρος σε αυτή την γευστική διαδρομή είναι 5 από τα πιο εμβληματικά κρασιά Boutari. Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι θα συνοδεύσουν το Λευκό Γράμμα 2022, ένα κρασί που συνδυάζει μοναδικά 3 ποικιλίες (Ασύρτικο, Sauvignon Blanc & Μαλαγουζιά), το Ασύρτικο Σαντορίνη 2021, ένα κρασί που ανέδειξε τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως, αλλά και […]
Keywords
Τυχαία Θέματα