Αντεγκλήσεις και μετά το «διαζύγιο» μεταξύ Κασσελάκη και «6+6»: «Όνειρό της η καρέκλα – Είναι χυδαίος, επιβεβαιώνει την επιλογή μας»

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αντεγκλήσεις μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και των στελεχών που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το κόμμα υπό την Έφη Αχτσιόγλου. Μια ημέρα μετά το οδυνηρό διαζύγιο και την προαναγγελία δημιουργίας νέας κοινοβουλευτικής ομάδας που θα καταλήξει και στη δημιουργία νέου φορέα, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του κατά των στελεχών που αποχώρησαν άφησε αιχμές για την ίδια την Έφη Αχτσιόγλου, υπαινισσόμενος ότι «μοναδικό της όνειρο ήταν η καρέκλα»
και πως αν του είχε πει ότι αν χάσει θα φύγει, τότε ο ίδιος θα έκανε πίσω. Χυδαία χαρακτήρισαν την ανάρτηση Κασσελάκη με διαρροή τους τα στελέχη των «6+6». Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη «Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις για τα χθεσινά δυσάρεστα γεγονότα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς. Οι βουλευτές που έφυγαν χθες δεν είναι εκλεγμένοι με κάποιο προσωπικό τους ψηφοδέλτιο. Είναι βουλευτές που εκλέχτηκαν επειδή, σε πολύ δύσκολες στιγμές, ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.Προσωπικά, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έκανα […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντεγκλήσεις, Κασσελάκη, 6+6, Όνειρό,antegkliseis, kasselaki, 6+6, oneiro