Μπάρμπεκιου: 4 συμβουλές από έναν γκουρού της ψησταριάς

O Chris Scott είναι σεφ και δάσκαλος μαγειρικής στη νεοϋορκέζικη σχολή Institute of Culinary Education. Είναι επίσης ιδιοκτήτης δύο εστιατόριων και μέγας λάτρης των ψητών… Ο Scott μας λέει ότι λατρεύει το μπάρμπεκιου το καλοκαίρι, καθώς ο καιρός
είναι ιδανικός για τα κάρβουνα. Αγαπά την καπνιστή γεύση που αποκτούν τα φαγητά πάνω στη σχάρα, αλλά και τη λιτότητα που έχει το μπάρμπεκιου ως τρόπος μαγειρικής. Αυτές είναι οι δικές του συμβουλές για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του μπάρμπεκιου. Δεν υπάρχει λάθος φαγητό για την ψησταριά Αν έχεις στερέψει από ιδέες για το τι να πετάξεις στα κάρβουνα, ο Chris Scott μας λέει πως σχεδόν όλα τα φαγητά βγαίνουν πεντανόστιμα από τη σχάρα. Καλό είναι να αποφεύγουμε τα τρόφιμα με ντελικάτη σύσταση, όλα τα άλλα όμως γίνονται καταπληκτικά πάνω στη θράκα. Όπως και δεν υπάρχει λάθος τρόπος να χρησιμοποιήσεις την ψησταριά. Ο Scott μας λέει πως πέρα από το παραδοσιακό ψήσιμο, μπορούν να επιστρατευτούν και άλλοι τρόποι μαγειρικής πάνω στη σχάρα. […]
Keywords
Τυχαία Θέματα