Δεκαράκι Μονοποικιλιακό Τσίπουρο – Η απόσταξη που κάνει τη διαφορά

Η τέχνη και τα μυστικά της απόσταξης του Μονοποικιλιακού Τσίπουρου Δεκαράκι είναι αυτά που το κάνουν πολύτιμο για την κάθε στιγμή και μοναδικό για την ξεχωριστή του γεύση. Το σχολαστικό, κλειστό κύκλωμα παραγωγής  του, από την αρχή ως το τέλος, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα, την κρυστάλλινη «σαν διαμάντι» καθαρότητα και τον μοναδικό του χαρακτήρα. Για το Δεκαράκι Μονοποικιλιακό τσίπουρο, που έχει δώσει μια νέα διάσταση στην έννοια του τσίπουρου, έχει  ήδη ξεκινήσει   η αποστακτική του περίοδος έτσι ώστε να απολαμβάνουμε το 2024 
τις τρεις αγαπημένες ποικιλίες τσίπουρων  υψηλής ποιότητας και ασυναγώνιστης γεύσης.  Το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης Αλεπού προσλαμβάνουν στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της αντίστοιχης εκλεκτής ποικιλίας στέμφυλων από την οποία προέρχονται και ξεχωρίζουν για τον διακριτό αρωματικό τους χαρακτήρα. Τα αρώματα από τα στέμφυλα, αναδύονται και ενισχύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο, υπομονή και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Χάρη στον μονοποικιλιακό τους χαρακτήρα, το Δεκαράκι Μοσχάτο, […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεκαράκι Μονοποικιλιακό Τσίπουρο –,dekaraki monopoikiliako tsipouro –