Ελληνική πίτσα με βάση από πίτες

Υλικά 1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 4 πίτες 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους 1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες 1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά. Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν. Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα. Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνική,elliniki