Φτερούγες κοτόπουλου με σκόρδο και παρμεζάνα

Υλικά 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου 1/2 κ. σ. λάδι αβοκάντο 1 κ. σ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι 1/2 κ. γλ. σκόνη σκόρδου 1/2 κ. γλ. κρεμμύδι σε σκόνη 1/4 κ. γλ. πάπρικα Για τη σάλτσα σκόρδου παρμεζάνας: 4 κ. σ. βούτυρο, κομμένο σε κύβους, 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 1/2 κ. σ. φρέσκο ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα, συν περισσότερη για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και στρώστε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα. Στεγνώστε τις φτερούγες κοτόπουλου
και μετά προσθέστε τις σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το λάδι αβοκάντο, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού και πάπρικα στις φτερούγες και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά. Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί και ψήστε για 40- 45 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και η πέτσα να γίνει τραγανή. Για τη σάλτσα από μυρωδικά σκόρδου: προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο, το ξύσμα […]
Keywords
Τυχαία Θέματα