Γιατί δεν πρέπει να ξεφλουδίζετε τις πατάτες

Περιέχοντας ανθεκτικό άμυλο, βιταμίνη C και μια σημαντική δόση φυτικών ινών, σύμφωνα με το Healthline, οι πατάτες μπορούν να καλύψουν σημαντικό μέρος των καθημερινών διατροφικών μας αναγκών. Ωστόσο, για τα πραγματικά οφέλη από αυτή τη ρίζα, δεν έχει σημασία τι έχει μέσα, αλλά το εξωτερικό είναι αυτό που μετράει. Τις περισσότερες φορές πετιέται λόγω κάποιας βρωμιάς ή μιας δυσάρεστης εμφάνισης, είναι καλύτερο να κρατάτε τη φλούδα στις πατάτες σας, καθώς έχει μια θρεπτική δύναμη πολύ πάνω από το βάρος της. Η φλούδα στις πατάτες έχει αμέτρητα διατροφικά οφέλη Όπως είναι αναμενόμενο, η σάρκα της πατάτας
περιέχει το μεγαλύτερο μέρος των υδατανθράκων, αλλά τα μέταλλα, οι βιταμίνες και οι φυτικές ίνες βρίσκονται στη φλούδα. Σύμφωνα με το SFGate, 100 γραμμάρια φλούδας πατάτας έχουν 17 φορές περισσότερο σίδηρο και επτά φορές περισσότερο ασβέστιο από την ίδια ποσότητα σάρκας -στοιχεία ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και της νευρικής σας υγείας. Κάτι τόσο απλό όσο μια ψητή πατάτα με φλούδα […]
Keywords
Τυχαία Θέματα