Γιατί πρέπει να καταψύχετε τους ξηρούς καρπούς

Οι ξηροί καρποί περιέχουν υψηλά επίπεδα ακόρεστου λίπους, το οποίο είναι καλό για εσάς, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο ευαίσθητα λίπη, επιρρεπές στο να ταγγίζει, σύμφωνα με την Tropical Foods. Η ποιότητα των ξηρών καρπών σας θα μειωθεί με την παρουσία φωτός, θερμότητας και οξυγόνου,
πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποθηκεύονται στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Ορισμένοι ξηροί καρποί, όμως, διατηρούνται φρέσκοι περισσότερο από άλλους, εξηγεί το Eat By Date. Τα κουκουνάρια, για παράδειγμα, θα διατηρηθούν καλά μόνο για έναν έως δύο μήνες σε θερμοκρασία δωματίου, ενώ ξηροί καρποί όπως τα μακαντάμια, τα κάσιους και τα φιστίκια θα διατηρηθούν στο ντουλάπι για έξι έως 12 μήνες. Για να διαπιστώσετε αν οι ξηροί καρποί που έχετε είναι ακόμα καλοί, υπάρχει ένα εξειδικευμένο εργαλείο που είναι ο καλύτερος οδηγός σας -η μύτη σας. Οι ξηροί καρποί που έχουν χαλάσει και έχουν σαπίσει θα έχουν δυσάρεστη μυρωδιά και θα πρέπει να απορρίπτονται. Και […]
Keywords
Τυχαία Θέματα