Γιατί πρέπει να προσθέσετε μέλι στη μαρινάδα για μπριζόλες

Όταν θέλετε να αλλάξετε τη γεύση των κρεάτων που έχετε σκοπό να μαγειρέψετε, η χρήση μιας νόστιμης μαρινάδας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το πετύχετε. Αφήνοντας τα κρέατά σας να «κολυμπήσουν» σε ένα πλούσιο μείγμα γεύσεων θα προσθέσετε ένα νέο βάθος για τους γευστικούς σας κάλυκες. Τι είναι η μαρινάδα Η δομή μιας μαρινάδας είναι πολύ απλή και αποτελείται από ένα τρίο συστατικών: ένα λάδι, ένα οξύ και καρυκεύματα που μπορεί να κυμαίνονται από μπαχαρικά και άλατα μέχρι γλυκά συστατικά. Αλλά μια καλή μαρινάδα δεν θα αλλάξει μόνο τη γεύση ενός φαγητού, αλλά θα μεταβάλει και την υφή
του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για πρωτεΐνες όπως η μπριζόλα. Μια μαρινάδα, λοιπόν, θα εμφυσήσει αλμυρά, γλυκά και πικάντικα στοιχεία, ενώ παράλληλα θα μαλακώσει το κρέας. Το πόσο καιρό θα αφήσετε τις μπριζόλες σας στη μαρινάδα, μάλιστα, μπορεί να επηρεάσει το πόσο νόστιμο και ζουμερό είναι το κρέας σας μόλις ψηθεί. Αλλά την επόμενη φορά […]
Keywords
Τυχαία Θέματα