Γκόρντον Ράμσεϊ: Πώς να ψιλοκόψετε σωστά τα βότανα χωρίς να χάσουν τη γεύση τους

Αν λίγο αλάτι και πιπέρι μπορούν να κάνουν θαύματα στο φαγητό, η προσθήκη βοτάνων στο πιάτο σας μπορεί να αλλάξει εντελώς το παιχνίδι. Όμως, δεδομένου ότι η γεύση είναι ο σημαντικότερος στόχος όταν μαγειρεύετε, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι τα βότανα σας διατηρούν τη φυσική τους γεύση από τη στιγμή που τα κόβετε, μέχρι την προσθήκη τους στην κατσαρόλα. Και αυτό είναι σημαντικό, καθώς ανάλογα με τον τρόπο που κόβετε τα βότανα, η γεύση μπορεί να χαθεί στην πορεία. Ευτυχώς για εσάς ο παγκοσμίου φήμης σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ
αποκαλύπτει τα μυστικά του για το πώς να αποφύγετε αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Ο Ράμσεϊ είναι ένας από τους μόλις τέσσερις σεφ στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχουν βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin και το εστιατόριο που έχει πάρει το όνομά του -Restaurant Gordon Ramsay- είναι το μακροβιότερο εστιατόριο με τρία αστέρια στο Λονδίνο, αναφέρει το tastingtable.com. Κατέχει, επίσης, τέσσερα συλλογικά αστέρια σε άλλα εστιατόριά του σε όλη την Ευρώπη, κάτι που συνεπάγεται […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκόρντον Ράμσεϊ, Πώς,gkornton ramsei, pos