Η θρεπτική αξία του χουρμά και ιδέες για λαχταριστά σνακ

Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες υγιεινές γλυκές συνταγές περιλαμβάνουν στα υλικά τους χουρμάδες ως υποκατάστατο της ζάχαρης. Ο χουρμάς είναι ένας καρπός που καλλιεργείται κυρίως σε τροπικές περιοχές της γης. Στις δυτικές χώρες οι περισσότεροι χουρμάδες πωλούνται αποξηραμένοι. Ο λόγος που έχουν γίνει τόσο διάσημοι είναι η γλυκιά τους γεύση σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα σε ορισμένα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, τα ποικίλα οφέλη τους και οι πολλές τους χρήσεις. Διάβασε περισσότερα στο Love Yourself
Keywords
Τυχαία Θέματα
Η θρεπτική αξία του χουρμά και ιδέες για λαχταριστά σνακ,