Κιβωτός του Κόσμου: «Υπάρχουν ηχογραφημένες μαρτυρίες παιδιών – Με παρακαλάει κλαίγοντας να κάνω κάτι γιατί είμαι ενήλικας»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου που κάνουν λόγο για τιμωρίες παιδιών, σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ξύλο και έλλειψη φροντίδας, σε μια δομή που όφειλε να προστατεύει τους ανηλίκους που φιλοξενούσε. Μια νεαρή εθελόντρια περιγράψει όσα βίωσε στην Κιβωτό, που την έκανε να καταγγείλει όσα συνέβαιναν στην ΜΚΟ του πατέρα Αντώνιου. «Σιγά, σιγά μαθαίνεις και βλέπεις ηχογραφημενες μαρτυρίες παιδιών για τα όσα έγιναν […] Το παιδί μού λέει είσαι 24 ετών και με παρακαλάει κλαίγοντας να κάνω κάτι γιατί είμαι ενήλικας»
λέει μεταξύ άλλων σε μια ανάρτηση-χείμαρρο στο Facebook. Η ανάρτηση Λοιπόν αφού λέγονται τόσα πολλά και ο καθένας έχει τη γνώμη του, θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου. Δούλεψα στην Κιβωτο εθελοντικά από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2022. Η επαφή μου με τα παιδιά ήταν καθημερινή, όπως και με όλο το προσωπικό. Τους πρώτους μήνες με είχε μαγέψει το κλίμα και η αγάπη προς τα παιδιά. Μετά από λίγο καιρό μαθαίνω από […]
Keywords
Τυχαία Θέματα