Λουκάνικα με πιπεριές και σος μουστάρδας

Υλικά 4- 6 λουκάνικα 1- 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πιπεριά, ψιλοκομμένη Αλάτι και πιπέρι, για γεύση Προαιρετικά: προσθέστε μια μικρή ποσότητα μουστάρδας ή μέλι για γεύση Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί. Προσθέστε τα λουκάνικα στο τηγάνι και ψήστε τα για περίπου 5- 7 λεπτά. Γυρίστε από την άλλη πλευρά να ψηθούν ομοιόμορφα. Προσθέστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπεριά στο τηγάνι και σοτάρετέ τα για 2- 3 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα ή μέλι, αν το επιθυμείτε. Ανακατέψτε, αφήστε ένα λεπτό ακόμα και αφαιρέστε τα λουκάνικα από τη φωτιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουκάνικα,loukanika