Με τριπλό Giannis και buzzer-beater του Λίλαρντ, οι Μπακς νίκησαν τους Κινγκς στην παράταση – «Με πιάνουν τα ψυχαναγκαστικά μου»

Οι Μιλγουόκι Μπακς πανηγύρισαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους καθώς επικράτησαν με 143-142 των Σακραμέντο Κινγκς στην παράταση στο «Fiserv Forum», με τρίποντο της τελευταίας στιγμής από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, ενώ πρωταγωνιστής ήταν κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ αγωνίστηκε και ο Σάσα Βεζένκοφ. Τα «ελάφια» πλέον έχουν ρεκόρ 28-12 στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυμάτισε ελαφρώς τον ώμο του στη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά αποφάσισε να παίξει και ήταν εντυπωσιακός σε ματς που είχε τα πάντα.
Ο «Greek Freak» είχε 27 πόντους σε 40 λεπτά (9/14 δίποντα, 9/14 ελεύθερες βολές). Μάζεψε επίσης δέκα ριμπάουντ και δέκα ασίστ, ενώ είχε και τρία κλεψίματα. Αυτό είναι το 4ο triple-double του Έλληνα σούπερ σταρ σε ένα μήνα. Ωστόσο, αστόχησε σε μια κρίσιμη βολή και ο Ντε’ Άαρον Φοξ σκόραρε εναντίον του κι έστειλε το ματς στον έξτρα χρόνο (128-128 κ.α.). Εκεί, οι Μπακς άρχισαν άσχημα και βρέθηκαν να χάνουν με έξι πόντους, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τον Λίλαρντ να είναι […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Giannis, -beater, Λίλαρντ, Μπακς, Κινγκς, – Με,Giannis, -beater, lilarnt, baks, kingks, – me