Νεκρά παιδιά στην Πάτρα- Κατερινόπουλος στο Newsbeast: «Αν τα στοιχεία της αστυνομίας είναι αδιάσειστα δεν χρειάζεται κάτι άλλο»

Είναι η συγκεκριμένη εβδομάδα αυτή που θα δώσει μια πρώτη χειροπιαστή εξέλιξη σε αυτό που πια αποκαλούμε «το θρίλερ της Πάτρας;». Υποτίθεται ότι τέτοια εβδομάδα ήταν και η προηγούμενη αλλά τίποτα από τα αναμενόμενα δεν συνέβη. Και ενώ όλοι κρέμονται από το τελικό πόρισμα της εκ νέου ιατροδικαστικής έκθεσης της Τζωρτζίνας (τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις) δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται πως αν το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ ξεκάθαρο και σαφές, τότε ίσως υπάρξει μεγάλη δυσκολία στο να «δέσει» η υπόθεση. Την ίδια στιγμή, το ενδιαφέρον για αυτήν την υπόθεση έχει φτάσει μέχρι την …Αμερική.
Μιλώντας στο Mega, η Μαριάνα Βουδούρη, ειδικευόμενη Παθολογικής Ανατομίας και Βιοπαθολογίας στις ΗΠΑ σημείωσε πως: «Σε αντίστοιχες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιο πόρισμα από την ιατροδικαστική υπηρεσία εάν δεν υπάρχει κάποιος που να έχει δει κάτι ή να υπάρχει κάποιο συμπέρασμα ότι έχει γίνει έγκλημα». Σύμφωνα με την ίδια, λύση σε παρόμοιες περιπτώσεις στις ΗΠΑ, έδωσαν είτε μάρτυρες είτε οι ίδιοι οι εγκληματίες που […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρά, Πάτρα- Κατερινόπουλος, Newsbeast,nekra, patra- katerinopoulos, Newsbeast