Νεκρός στα 18 του σταρ του TikTok που είχε συγκινήσει με τους στόχους ζωής του πριν πεθάνει – «Ήταν μια τέλεια διαδρομή»

Ο Χάρισον Γκιλκς, ο οποίος ήταν σταρ του TikTok με την «λίστα του κάδου», πέθανε από έναν σπάνια μορφή καρκίνου την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία μόλις 18 ετών. Έφυγε «με τη μαμά, τον μπαμπά και τον αδερφό του να του κρατούν το χέρι, δίπλα του», ανέφεραν όσοι του είπαν το τελευταίο αντίο. «Ο Χάρισον ήταν έμπνευση για πολλούς. Πάντα έβρισκε καλό σε κάθε κατάσταση και άγγιζε τις ζωές πολλών με τα μηνύματα ελπίδας και ενθάρρυνσης μέσω των βίντεό του στο TikTok, όπου εξιστορούσε και μοιραζόταν το “ταξίδι”
του με τον καρκίνο με τον κόσμο» ανέφεραν όσοι τον γνώριζαν. Ο Καναδός δημιουργός περιεχομένου διαγνώστηκε με ραβδομυοσάρκωμα, έναν σπάνιο, συνήθως παιδιατρικό καρκίνο που επηρεάζει τους ιστούς, τον Νοέμβριο του 2020, σύμφωνα με το CDC News. Ο Γκιλκς, πέρασε πολύ δύσκολα με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Τον Φεβρουάριο του 2022, έδειξε σημάδια ύφεσης και αποφάσισε να κάνει οικογενειακές διακοπές για γιορτή, αλλά ήταν πρόωρο. Λίγους μήνες αργότερα, ο καρκίνος επανήλθε και η κατάστασή του […]
Keywords
Τυχαία Θέματα