Ο Χαβιέρ Μιλέι επιθυμεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή – «Η Τσέλσι θέλει την Μπόκα Τζούνιορς και οι Άραβες να μπουν, εύκολα λεφτά»

Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στη χώρα πριν από ένα μήνα, θέλει να επιβάλει τον υπερφιλελευθερισμό και να δει ξένους ιδιώτες επενδυτές να φτάνουν στη χώρα του και το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει ένας από τους πρώτους επιχειρηματικούς τομείς που θα συμβεί αυτό. Οι ομάδες διοικούνται εδώ και δεκαετίες από την αρχή των μη κερδοσκοπικών ενώσεων με επικεφαλής τα μέλη των συλλόγων, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει. Σύμφωνα με τον Μιλέι, οι λεωφόροι έχουν ήδη διερευνηθεί.
Μία από αυτές τις οδούς αφορά την Τσέλσι, η οποία θα ήθελε να αγοράσει έναν ιστορικό σύλλογο της Liga Profesional. «Η Τσέλσι εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει μία από τις Μπόκα Τζούνιορς, Ράσινγκ Κλουμπ, Εστουδιάντες, Νιούελς Ολντ Μπόις ή Λανούς», εξήγησε ο Αργεντινός πρόεδρος στο Radio Mitre. Κι όταν εννοεί την Τσέλσι, εννοεί την BlueCo, εταιρία που ελέγχει την Τσέλσι, αλλά και το Στρασβούργο στη Γαλλία και ψάχνει να μιμηθεί το μοντέλο της Μάντσεστερ Σίτι και […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαβιέρ Μιλέι, Αργεντινή – Η Τσέλσι, Μπόκα Τζούνιορς, Άραβες,chavier milei, argentini – i tselsi, boka tzouniors, araves