Ο κακός χαμός ανάμεσα σε Αποστολόπουλο-Κονδυλάτο: «Πηγαίνει στα gala για να φάει τσάμπα – Με είπε τελειωμένο, προχωράω σε μηνύσεις»

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Νίκο Αποστολόπουλο και τον Περικλή Κονδυλάτο, με τον Βασίλη Ζούλια να μπαίνει και αυτός στο… κάδρο. Ο σχεδιαστής έδωσε τη Δευτέρα (23/10) συνέχεια στη διαμάχη τους. Η εκπομπή της Super Κατερίνα τον συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για διευκρινιστικά σχόλια μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.
«Χθες το πρωί ήμουν στο γραφείο μου και ακούω ξαφνικά να μιλάει μια φωνή από την τηλεόραση, που νόμιζα ότι ήταν η Τένια Μακρή. Ο κύριος αυτός έλεγε ότι είμαι ψυχικά ασθενής. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Να ρωτήσεις τον δικηγόρο μου, τον κύριο Αγαπηνό, ο οποίος προχωράει σε μηνύσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος. «Με είπε ψυχικά ασθενή, απελπισμένη φιγούρα και τελειωμένο. Με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επαγγελματικά και προσωπικά για την ψυχική μου υγεία», επισήμανε ο γνωστός σχεδιαστής στον αέρα του Alpha. «Εγώ δεν μίλησα ποτέ για τον κύριο που είχατε εκεί καλεσμένο στην εκπομπή σας. […]
Keywords
Τυχαία Θέματα