Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπαγώσει η κατεψυγμένη ζύμη πίτσας γρήγορα

Η πίτσα, χωρίς υπερβολή, αποτελεί αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων. Εύκολη να γίνει, πρόκειται για την ιδανική επιλογή για ένα σπιτικό, γρήγορο δείπνο, ακόμη και μια βραδιά καθημερινής. Όλα αυτά στην περίπτωση που έχετε προνοήσει από το σαββατοκύριακο και έχετε καταψύξει τη σπιτική σας ζύμη για πίτσα. Τι γίνεται, όμως, αν αποφασίσετε τελευταία στιγμή ότι, τελικά, θέλετε να μαγειρέψετε πίτσα; Πώς θα ξεπαγώσετε την έτοιμη ζύμη εύκολα και γρήγορα, ώστε να μην αρχίσουν
να παραπονιούνται μικροί και μεγάλοι ότι πεινάνε; Παρακάτω ένα κόλπο που σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ξεπαγώστε την κατεψυγμένη ζύμη πίτσας σε κρύο νερό Δεν μπορείτε να ξεπαγώσετε τη ζύμη της πίτσας σε μια στιγμή, αλλά μπορείτε να το κάνετε αρκετά γρήγορα ώστε να την μετατρέψετε σε ένα απολαυστικό γεύμα τα βράδια της εβδομάδας με λίγο προγραμματισμό. Σύμφωνα με το MasterClass, η καλύτερη μέθοδος για το γρήγορο ξεπάγωμα της ζύμης πίτσας είναι η τοποθέτηση της σφραγισμένης σακούλας με τη σπιτική ζύμη πίτσας σε κρύο νερό. Ενώ το […]
Keywords
Τυχαία Θέματα