Πώς να αποθηκεύετε τα σκόρδα για να παραμένουν πάντα φρέσκα

Το σκόρδο είναι ένα από εκείνα τα ευπροσάρμοστα συστατικά που προσθέτουν απίστευτη γεύση σε κάθε γεύμα στο οποίο προστίθεται. Σκεφτείτε μια αρωματική σάλτσα ζυμαρικών ή έναν κρεμώδη πουρέ πατάτας με μια ελαφριά νότα σκόρδου. Και δεν είναι η γεύση μόνο στην οποία το σκόρδο κάνει «θαύματα», αλλά σύμφωνα με το Healthline κάνει καλό και στην υγεία, καθώς είναι εξαιρετικά θρεπτικό, μπορεί να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από ασθένειες, ενώ μπορεί ακόμη και να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση. Πού οφείλεται η ιδιαίτερη
γεύση του σκόρδου Ενώ στην ακατέργαστη μορφή του έχει μια σχεδόν έντονη μυρωδιά και γεύση, καθώς μαγειρεύεται σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, αρχίζει να αποκτά μια πιο γλυκιά γεύση. Σύμφωνα με το The Garlic Farm, αυτό οφείλεται στο ότι ο βολβός περιέχει αλλικίνη, η οποία είναι μια ένωση θείου. Για να απελευθερωθεί η ισχυρή του γεύση, το σκόρδο πρέπει να συνθλίβεται ή να ψιλοκόβεται, επειδή προκαλεί μια χημική αντίδραση. Αν θέλετε μια πιο απαλή γεύση, μπορείτε να […]
Keywords
Τυχαία Θέματα