Πρωτομαγιά στην Αττική: Ταβέρνες που βάζουν σε διάθεση εκδρομής

Στην περίπτωση που το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σας βρίσκει στην Αττική, δεν χρειάζεται να τα βάψετε μαύρα. Στο λεκανοπέδιο υπάρχουν πολλές ταβέρνες– αφορμές ακόμη και για ημερήσια εξόρμηση. Από το Λαύριο μέχρι τη Σαλαμίνα, δείτε πού μπορείτε να απολαύσετε νόστιμους μεζέδες με θαλασσινό άρωμα. Συρτάκι Μόλις ένα χιλιόμετρο μετά τη διασταύρωση για τοναό του Ποσειδώνα, το Συρτάκι (69ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου) μετράει περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργίας, γι’ αυτό και αποτελεί σταθερή αξία για την περιοχή. Το ψάρι συγκαταλέγεται
στα κορυφαία πιάτα του. Ωστόσο, και οι υπόλοιπες προτάσεις του καταλόγου είναι μαγειρεμένες με μεράκι. Στα τραπέζια με θέα θάλασσα απολαύστε μύδια με σαφράν, κρασάτο χταπόδι και φρεσκοψημένες σπιτικές πίτες. Το ουζερί του Κάκια «Στου Κάκια για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά» θα ακούσετε τους ντόπιους της Σαλαμίνας να λένε αλλά και να συστήνουν στους εκδρομείς της περιοχής, γιαμεζεδοκατάστασημε ουζάκι και γευστικά πιατάκια μπροστά στη θάλασσα. Το Ουζερί του Κάκια, λοιπόν, στην παραλία της Σαλαμίνας αποτελεί ιδανική αφορμή για να μπείτε στο αυτοκίνητο […]
Keywords
Τυχαία Θέματα