Σκόρδο: Τα απίστευτα οφέλη του όταν το καταναλώνετε ωμό

Με χαρακτηριστική έντονη γεύση, το σκόρδο είναι ένα από εκείνα τα καρυκεύματα που συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα φαγητά. Ωστόσο, σχεδόν, πάντα καταναλώνεται μαγειρεμένο -ψημένο σε πίτσα, σοταρισμένο σε σάλτσα, ψητό με πιάτο με κρέας ή γεμιστό σε κατσαρόλα. Άρα η κατανάλωση ωμού σκόρδου εξακολουθεί να έχει τα ίδια οφέλη για την υγεία με τη μαγειρεμένη μορφή του; Στην πραγματικότητα, αποκομίζετε το μεγαλύτερο όφελος από την κατανάλωση σκόρδου σε ακατέργαστη μορφή, σύμφωνα με τη διαιτολόγο Laura
Jeffers και όσα ανέφερε στο WebMD. Το λαχανικό που μοιάζει με βότανο σε ακατέργαστη μορφή έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις, ενισχυτικές του ανοσοποιητικού και προστατευτικές ιδιότητες της καρδιάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως DIY φάρμακο για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων και τη βελτίωση του δέρματός σας σκοτώνοντας βακτήρια που προκαλούν ακμή. Ο λόγος για αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μια ιδιότητα στο σκόρδο που κάνει θαύματα, ειδικά όταν δεν είναι μαγειρεμένο, αναφέρει το WebMD. Το ωμό σκόρδο έχει περισσότερα οφέλη από το μαγειρεμένο Η αλλισίνη […]
Keywords
Τυχαία Θέματα