Συγκλονίζει η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά από το Fame Story – «Μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για να με βλέπει 1,5 ώρα την εβδομάδα»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε η μητέρα του Δημήτρη Κλειδά, ενός εκ των παικτών του Fame Story που έχει μπει δυναμικά και έχει ήδη ξεχωρίσει στην Μουσική Ακαδημία. «Ήταν το καλύτερο φινάλε, είσαι καταπληκτικός. Ό,τι το πάρεις στα χεράκια σου το κάνεις χρυσό» ήταν από τα σχόλια που άκουσε για την ερμηνεία του στο τραγούδι «Κι όμως δεν είχα δύναμη». «Η μετάλλαξή σου σού πάει» και «Συνέχισε να πιέζεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς να βγάλεις κομμάτια που έχεις μέσα σου χωρίς ντροπή»
του είπαν όταν και ενώ δυσκολεύεται γενικά στις ξένες γλώσσες ερμήνευσε Enrique Iglesias και Bailando. Ο διαγωνιζόμενος που έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια πραγματοποιεί το όνειρό του και η μητέρα του συγκίνησε αποκαλύπτοντας την ιστορία της ζωής της, αλλά και του γιου της. Η μητέρα λοιπόν του Δημήτρη ήρθε από την Ισπανία στην Ελλάδα για να στηρίξει τον γιο της και μίλησε για τις θυσίες που έκανε για εκείνη. «Ο Δημήτρης […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, Δημήτρη Κλειδά, Fame Story – Μπήκε,sygklonizei, dimitri kleida, Fame Story – bike